Σάββατο 3 Αυγούστου 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στις φλόγες πάλι ο Ρέντης

Νέα φωτιά, παλιά ιστορία... Μια ακόμη πυρκαγιά μεγάλης έκτασης αναστάτωσε χτες την πολύπαθη περιοχή του Ρέντη. Στις 6.30 το απόγευμα, από άγνωστη αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις αποθήκες της βιομηχανίας απορρυπαντικών "Λέβερ Ελλάς", στην οδό Λεγάκη 12. Κανείς από τους εργαζόμενους στη μονάδα, που εκείνη την ώρα είχαν διάλειμμα, δεν κινδύνεψε, ενώ απέβησαν άκαρπες όλες οι προσπάθειές τους να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονταν αποθηκευμένα. Πενήντα αρχικά και εξήντα στη συνέχεια άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 20 οχήματα, βρέθηκαν στη μάχη με τις φλόγες, για να αποτρέψουν την επέκτασή της στους υπόλοιπους χώρους της βιομηχανίας και τις διπλανές εγκαταστάσεις. Η πυρκαγιά περιορίστηκε τελικά στο χώρο της αποθήκης, η οποία κάηκε ολοσχερώς, ενώ κατέρρευσε τμήμα της σκεπής της και δεν απείλησε το υπόλοιπο εργοστάσιο και το βενζινάδικο που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά της οδού Λεγάκη.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατόρθωσαν τελικά να τη θέσουν υπό έλεγχο γύρω στις 8.00 το βράδυ, ενώ παρέμειναν στην περιοχή για να ολοκληρώσουν το έργο της κατάσβεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ