Πέμπτη 10 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΡΩΣΙΑ: Οι βουλευτές της Κρατικής Δούμας κάλεσαν τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Αλεξάντρ Λέμπεντ, να "ξεκαθαρίσει" τη θέση του σχετικά με τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ προς Ανατολάς, μετά το ταξίδι του στην έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες (σελίδα 12).

ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ και υπονοούμενα για εθνικές επιδοτήσεις που πληρώθηκαν για σιτάρια σοδειάς 1992 και παραδόθηκαν, τότε, στην κοινοτική παρέμβαση, εκτόξευσαν χτες ο υπουργός Γεωργίας, Στ. Τζουμάκας και ο τότε υπουργός Γεωργίας της ΝΔ, Σ. Χατζηγάκης (σελίδα 13).

ΨΗΦΙΖΟΥΝ από αύριο οι οικοδόμοι της Αθήνας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Συνδικάτο τους και στα παραρτήματά του. Σε μαζική συμμετοχή καλεί ο "Πανοικοδομικός Ενωτικός Ταξικός Συνδυασμός" (σελίδα 14).

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ πρώτα χρόνια θεωρούνται η πιο επικίνδυνη ηλικία των παιδιών για τις δηλητηριάσεις. Οι γιατροί στο Κέντρο Δηλητηριάσεων του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαϊα Κυριάκου", συνιστούν αυξημένη προσοχή στους μεγάλους, καθώς "για κάθε δηλητηρίαση στην ηλικία αυτή ευθύνεται κάποιος ενήλικος" (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ