Σάββατο 28 Γενάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η οδύσσεια των αιτήσεων

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα μεταφερθεί από την ερχόμενη βδομάδα η οδύσσεια των χιλιάδων νέων ανέργων της πρωτεύουσας για το γραπτό διαγωνισμό στις 8 και 9 Απρίλη. Ωστόσο, τόσο η ακριβής ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων όσο και ο τόπος - τουλάχιστον για το Λεκανοπέδιο - δεν έχουν ακόμα οριστεί από το ΑΣΕΠ. Η αποκλειστική προθεσμία των 20 ημερών θα αρχίσει να "τρέχει", αφού δημοσιευτεί σε εφημερίδα και του τελευταίου νομού η προκήρυξη του διαγωνισμού, πράγμα που δεν αναμένεται πριν την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης, δεν έχει καταληχθεί ποιο από τα δύο Στάδια (Ολυμπιακό, Ειρήνης και Φιλίας), θα στεγάσει το νέο γύρο ταλαιπωρίας των υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση από τους υπόλοιπους νομούς της χώρας, θα πρέπει να μεταβούν στις νομαρχίες, οι οποίες κανονικά πρέπει να είναι έτοιμες να τους εξυπηρετήσουν, όταν οριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Τους υποψήφιους θα τους περιμένουν τα έντυπα των αιτήσεων, διαφορετικού χρώματος για κάθε κατηγορία. Ετσι, το έντυπο της αίτησης που πρέπει να συμπληρώσουν οι πτυχιούχοι των ΑΕΙ - κατηγορία ΠΕ - έχει μια κίτρινη λοξή γραμμή, το έντυπο της κατηγορίας ΤΕ (πτυχιούχοι ΤΕΙ), έχει ροζ γραμμή, ενώ το έντυπο για την κατηγορία ΔΕ (απόφοιτοι Λυκείου), έχει πράσινη γραμμή.

Το κάθε έντυπο της αίτησης συνοδεύεται από ένα ακόμα έντυπο με τις οδηγίες συμπλήρωσής του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ