Πέμπτη 16 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ταλαιπωρία στην Αχαρνών

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα άρχισαν να παρουσιάζονται από χτες στην περιοχή της Ν. Χαλκηδόνας, εξαιτίας των νέων κυκλοφοριακών αλλαγών που έγιναν, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου της οδού Αχαρνών στη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Η ταλαιπωρία αυτή των οδηγών θα κρατήσει μέχρι το τέλος των εργασιών για την κατασκευή του κόμβου.

Να σημειώσουμε ότι οι κυκλοφοριακές αλλαγές που θα ισχύουν το διάστημα αυτό, είναι οι εξής:

  • Απαγορεύεται η στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό Κρεσταίνης του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και στις δύο πλευρές της.
  • Η οδός Κρεσταίνης έχει προτεραιότητα έναντι όλων των καθέτων προς αυτήν οδών, εκτός της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη.
  • Καταργείται η αριστερή στροφή από Λαμία προς Αθήνα και θα γίνεται διά μέσου της διαδρομής: Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, οδός Κρεσταίνης (κόμβος ΡΕΝΩ), οδός Σοφούλη - Οδός Πίνδου - Λεωφ. Δεκελείας. Από την εναλλακτική διαδρομή Εθνική Οδός - Γέφυρα Βρυούλων - οδός Βρυούλων - Λεωφ. Δεκελείας.
  • Τα υπεραστικά λεωφορεία που βρίσκονται δίπλα στην οδό Λιοσίων θα ακολουθούν πλέον τη διαδρομή διά μέσου της οδού Παλαμά (Αγ. Ανάργυροι) - οδός Κάλβου - οδός Τσούντα - οδός Αχαρνών.
  • Καταργείται η αριστερή στροφή από Αχαρνών προς Πειραιά και θα γίνεται μέσω της διαδρομής: οδός Αχαρνών - οδός Τσούντα - οδός Κάλβου - κάτω διάβαση Εθνικής Οδού - οδός Περισσού - Εθνική Οδός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ