Πέμπτη 2 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΙΔΙΚΗ σύσκεψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την ερχόμενη Τρίτη στις Βρυξέλλες, για το θέμα της ανάθεσης του νέου αεροδρομίου και των μεγάλων έργων (σελίδα 6).

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αδιέξοδο προέκυψε στο χτεσινό Συμβούλιο Μονίμων Αντιπροσώπων για την Τελωνειακή Ενωση Ευρωπαϊκής Ενωσης - Τουρκίας. Η γαλλική προεδρία συγκάλεσε έκτακτο ΚΟΡΕΠΕΡ για την Παρασκευή το απόγευμα (σελίδα 5).

ΕΜΦΑΝΩΣ θορυβημένος φαίνεται ο Μ. Εβερτ από την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες από στελέχη του κόμματός του (σελίδα 7).

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα της ανεργίας και της υποαπασχόλησης των γυναικών στη χώρα μας, αναδείχτηκε στη χτεσινή ημερίδα της ΓΣΕΕ, για τις εργαζόμενες γυναίκες (σελίδα 14).

ΑΝΩΤΑΤΕΣ τιμές στα υγρά καύσιμα, για τις Κυκλάδες, αποφάσισε χτες το υπουργείο Εμπορίου, ενώ η Μακεδονία κινδυνεύει να μείνει χωρίς καύσιμα από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών (σελίδα 12).

ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 12 ετών και εννέα μηνών, καταδικάστηκε για το φόνο της οδοντιάτρου ο Ματθαίος Μονσελάς (σελίδα 20).

ΣΧΕΔΙΟ αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, με σκοπό και την τελική άλωση του ΤΕΦΑΑ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από μία μικρή ομάδα διδασκόντων και φοιτητών του ιδρύματος (σελίδα 20).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ