Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Συναγερμός ενημέρωσης

Συνεχίζονται οι περιοδείες και συγκεντρώσεις σ' όλη την επαρχία, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί στα πλαίσια της Εξόρμησης, που αποφάσισε το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για το πρόγραμμα "Ι. Καποδίστριας". Η Εξόρμηση θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Οκτώβρη.

Στη Λάρισα

Σήμερα στο Ελευθέριο θα περιοδεύσει ο Γιάννης Χώτος.Σε Παλαιόκαστρο και Ευαγγελισμό ο Χρ. Χαλκιάς.Στο Λυκούδι και τη Βουβάλα, ο Τάσος Τσιαπλές.Στη Μηλέα και τη Φαρμάκη ο Θανάσης Σερβένης.Τα Γανωτά θα επισκεφτεί η Λίτσα Ούντρια,και το Σαραντάπορο ο Βασίλης Ζωγράφος.

Στον Τύρναβο,στις οχτώ το βράδυ,στην κεντρική πλατεία,θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

Στα Τρίκαλα

Σήμερα θα περιοδεύσουν ο Δ. Αρμάγιος στην Πηγή,ο Κ. Μπαλλάς στοΑρδάνι,ο Β. Οικονόμου στον Πρόδρομο και ο Κ. Τάσσιος στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο.Την Κυριακή,28 του μήνα, ο Αχ. Κανταρτζής θα περιοδεύσει στη Φωτάδα,ο Ν. Λάζος στη Μουριά,ο Β. Οικονόμου στη Φήκη και ο Θ. Γεροκώστας στο Γοργογύρι.Επίσης, το Σαββατοκύριακο θα γίνουν περιοδείες στους συνοικισμούς των Τρικάλων Φλαμούλι, Καρυές, Ριζαριό, Λεπτοκαρυά, Σωτήρα, Πυργετός, Αγ. Απόστολοι, Αγία Μονή, Πύργος, Κηπάκι, Λογγάκι και σε χωριά του Δήμου Χασίων.

Σε Καρδίτσα και Μαγνησία

Σήμερα, ο Β. Ξυδιάς θα περιοδεύσει στο Φύλλο,ο Β. Φυτσιλής στον Κέρδο και ο Απ. Πίτσαβος στους Κουμάδες.Αύριο Κυριακή,ο Β. Μπούτας,θα επισκεφτεί την Ιτέα,ο Απ. Πίτσαβος τη Μαραθέα,ο Απ. Κουτής το Ισάρι και ο Χρ. Τέγος τη Σέκλιβα.

Στη Μαγνησία,το Σαββατοκύριακο θα μιλήσουν ο Ν. Γκατζής στο Προμύρι,ο Γ. Λούμας στον Λαύκο και ο Α. Παππάς στην Αργαλαστή.

Στη Μακεδονία

Σήμερα κλιμάκιο της ΝΕ Πιερίας, με επικεφαλής τον Β. Μπούτα,θα περιοδεύσει στα χωριά Σταθμός, Καλλιθέα και Περίσταση,ενώ θα ακολουθήσει συγκέντρωση στον Κορινό.

Στη Σκύδρα θα περιοδεύσει το πρωί ο Στ. Παναγιώτου,ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί τα χωριά Καλή, Προφήτη, Μάνδαλο.Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη,ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στην Πιερία.Η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσει το πρωί στα χωριά Σφηκιά,Ριζώματα και Δάσκιο,ενώ τοαπόγευμα θα επισκεφτεί τις Κοινότητες Βεργίνα,Παλατίτσια καιΑγκαθιά.

Σήμερα, ο Βαγγέλης Μπούτας θα περιοδεύσει στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Περίσταση και την Καλλιθέα.Θα ακολουθήσει ομιλία στον Κορινό.Την Κυριακή, ο Στ. Παναγιώτου θα περιοδεύσει στο Μακρύγιαλο και τη Σφενδάμη.Στις εφτά το απόγευμα,ομιλία στο Ελατοχώρι και μία ώρα μετά περιοδεία στη Ρητίνη.

Στην Πελοπόννησο

Αύριο Κυριακή, ο Μ. Αρβανιτάκης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, στη Ζάκυνθο.Την Τρίτη, ο Κ. Μπάτσικας, γραμματέας του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου, στο Κιάτο και την ίδια μέρα ο Μ. Αρβανιτάκης στην Πάτρα.Περιοδείες, επίσης, θα γίνουν σήμερα στα χωριά Κρήνη, Ελίκη - Κερήνεια.Αύριο Κυριακή στα Βραχνέικα και το Μετόχι,Τη Δευτέρα,σε Λούσικα και Αίγειρα.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Σήμερα κλιμάκιο της ΝΕ Αγρινίου, με επικεφαλής το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη,θα περιοδεύσει το απόγευμα σε Νεοχώρι και Κατοχή.Αύριο Κυριακή στην περιοχή του Βάλτου και σε Ματαράγκα Γραμματικού.Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Καινούργιο Τριχωνίδας,με ομιλητή τον Τίμο Παπανικολάου,μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου.

Στη Λέσβο

Σήμερα ο Λ. Χατζηπαυλίδης θα περιοδεύσει στα χωριά Αγία Παρασκευή και Νάπη,ο Γεωργούλας Παρασκευάς σε Θερμή, Μιστεγνά, Νέες Κυδωνίες,ο Στ. Σκοπελίτης σε Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα, Πάμφιλα,ο Ν. Μπουλμπούλης στο Σκόπελο και Μεσαγρό.

Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη ο Στρ. Κόρακας θα περιοδεύσει στα χωριά Ταξιάρχες, Αγ. Μαρίνα, Λουτρά,ο Γ. Τηνιακός στα χωριά Αγρα και Μεσότοπο.

Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη ο Γεωργούλας Παρασκευάς θα περιοδεύσει στα χωριά Λάφια, Φίλια, Σκαλοχώρι και ο Ν. Μπουλμπούλης σε Παλαιόκηπο, Πλακάδο και Παπάδο.

Σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της ΝΑΣ θα επισκεφθούν:

Σήμερα στις 8 μ.μ. την Κοινότητα Θηνιάς.

Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη στις 8 μ.μ. την Κοινότητα Καμηναράτων.

Στη Φωκίδα

Σήμερα περιοδείες σε Αγ. Γεώργιο, Αγ. Κωνσταντίνο και Ελαιώνα.

Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στο Σερνικάκι.

Στη Μεσσηνία

Σήμερα στις 7 μ.μ. συγκέντρωση και συζήτηση στο Διοικητήριο (αίθουσα Νομαρχ. Συμβουλίου).

Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στις 10 π.μ. περιοδεία στα χωριά Θουρία, Μικρομάνη, Αρις.Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει και θα μιλήσει σε Στούπα και Καρδαλύλι ο Κ. Λαμπρινέας, στο Δάρα ο Στ. Βαμβέτσος,στις 7.30 μ.μ. στο Νερόμυλο ο Δ. Τζαβάρας και στο Χανδρινό ο Στ. Βαμβέτσος.

Στον Εβρο

Σήμερα σε Στέρνα, Καστανιές, Ρύζια, Πύθειο, Πετράδες, Ελληνοχώρι, Κυανή.Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στη Μάκρη, Ανθεια, Λουτρά, Δορικό, Νίψα.

Στα Γιάννενα

Σήμερα ο Απ. Τασούλας θα περιοδεύσει στη Ζίτσα και ο Γερ. Αραβανής θα μιλήσει στον Πρωτόπαπα.

Στη Βοιωτία

Σήμερα θα γίνουν περιοδείες στα χωριά Πρόδρομοι, Θέσβη, Δομβραίνα, Ξηρονομή, Ελλοπία, Θεσπιές, Αγ. Δημήτρη, Αλιάρτο, Υψηλάντη, Ανθοχώρι.

Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη περιοδείες σε Πλαταιές, Μελισσοχώρι, Λουτούφι, Αμπελοχώρι, Ορχομενό, Ρωμέικο, Παφόρι.

Τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη θα μιλήσει στον Αγ. Δημήτριο ο Γ. Γκικόπουλος.

Στη Ροδόπη

Σήμερα στις 7 μ.μ. περιοδείες σε Φανάρι, Παγούρια, Κρανοβούνι, Παραδείμη.

Αύριο Κυριακή 28 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. σε Αρατο, Αρίσβη, Βρατια.

Στην Καβάλα

Σήμερα περιοδείες σε 30 χωριά.

Στη Θάσο

Σήμερα ομιλία του Δ. Κρεωνά στην Παναγιά και αύριο στα Λιμενάρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ