Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε χτες ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζόμενων Δήμου Πειραιά. Σύμφωνα με την απόφαση, το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι θα απόσχουν από οποιαδήποτε εργασία. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τις τέσσερις πρώτες ώρες κάθε βάρδιας και συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή στις 9.30 το πρωί. Την Τρίτη εφόσον δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους οι στάσεις εργασίας θα μετατραπούν σε αποχή από την εργασία μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημά τους.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την καταβολή των αναδρομικών, των υπερωριών, επιδομάτων και παροχών σε είδος. Είχαν γνωστοποιήσει τα αιτήματά τους πολλές μέρες πριν εξαγγείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Ο δήμαρχος Πειραιά Στ. Λογοθέτης όμως, μόλις την παραμονή με ανακοίνωσή του (την οποία δεν κοινοποίησε καν στο Σωματείο) υποσχέθηκε την καταβολή ορισμένων ποσών που ήταν τα μισά από αυτά που ζητούν οι εργαζόμενοι.

"Με τα λόγια και τις απατηλές υποσχέσεις δεν τακτοποιούνται οι οικονομικές εκκρεμότητες. Αλλωστε το έργο αυτό πιστεύουμε ότι το βλέπουμε συχνά, κάθε τόσο στον Δήμο Πειραιά τα τελευταία χρόνια", απάντησε το σωματείο των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ