Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλήρης επιβεβαίωση

"Ο Θ. Αναγνωστόπουλος επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα - "Είδα την Παπαρήγα, μίλησα με Σαμαρά"", έλεγε ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ στην προχτεσινή "Αυγή". Δίπλα ακριβώς, ένα άλλο ρεπορτάζ, σχετικό με τις ανάλογες δηλώσεις του Ορέστη Κολοζώφ, συμπλήρωνε την όλη εικόνα: "Επιβεβαιώνει και ο Ορέστης Κολοζώφ".

Τι επιβεβαιώνουν, άραγε, όλοι αυτοί; Προφανώς και σύμφωνα με τους προαναφερόμενους τίτλους, τα δημοσιεύματα παραπληροφόρησης και την παραφιλολογία των προηγούμενων ημερών - στα οποία είχε και η "Αυγή" τη δική της συμβολή - περί ενδεχόμενης συνεργασίας ΝΔ - ΚΚΕ στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και όμως, τόσο ο Θ. Αναγνωστόπουλος, όσο και ο Ορέστης Κολοζώφ ήταν σαφέστατοι στις δηλώσεις τους για το ζήτημα αυτό.

Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε μόνο τα εξής: Πρώτον, ευχαριστούμε την "Αυγή". Η τόσο χοντροκομμένη και δογματική εμμονή της στη διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση αποτελεί την πλέον πανηγυρική επιβεβαίωση της καταγγελίας που κάναμε από την πρώτη στιγμή, περί δημοσιευμάτων με "προφανή σκοπιμότητα". Δεύτερον, οι ψηφοφόροι του ΣΥΝ ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ