Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
"Αναμένουμε τις συστάσεις"...

Πλήρως, φαίνεται, πως έχει κατανοήσει το ρόλο και τη λειτουργία των "διαπλεκομένων" ο κ. Καραγιάννης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης "Ελληνική Ηλεκτροτεχνική ΑΒΕΕ" (πρώην ΛΙΝΤΝΕΡ), στην Εύβοια. Γεγονός, το οποίο αποδεικνύεται και με τα ανάλογα... έργα.

Προκειμένου, λοιπόν, να προσλάβει 10 γυναίκες στην επιχείρησή του, έστειλε ενημερωτικό σημείωμα στους βουλευτές του νομού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) και το Νομάρχη, σύμφωνα με το οποίο "αναμένει τις συστάσεις τους, το συντομότερο δυνατό", όπως αποδείχνεται και από την παράπλευρη φωτογραφία του σχετικού εγγράφου! Και αυτοί, παρότι το ζήτημα δημοσιοποιήθηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πήρε διαστάσεις, δε βρήκαν να πουν την παραμικρή λέξη.

Βλέπετε, σε καιρούς "εκσυγχρονισμού", "διαφάνειας", "αξιοκρατίας", όπως και πολλών άλλων, ανάλογων, με τα οποία καθημερινά βομβαρδίζουν οι κυβερνώντες το λαό, το ρουσφέτι δίνει και παίρνει, ακόμη περισσότερο απ' ό,τι προηγούμενα. Το ιερό δικαίωμα στη δουλιά γίνεται αντικείμενο χυδαίας και απάνθρωπης εκμετάλλευσης, από τους έχοντες και κατέχοντες την πολιτική και οικονομική εξουσία του τόπου. Από τους ίδιους, που ρίχνουν στον Καιάδα της ανεργίας και της περιθωριοποίησης, χιλιάδες και χιλιάδες εργαζόμενους, είτε με την αντιλαϊκή πολιτική τους, είτε με την ασύδοτη και αντεργατική τακτική και συμπεριφορά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ