Σάββατο 18 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
... για "εκλεκτικές προσλήψεις"

Και μπορεί, οι βουλευτές του Nομού Εύβοιας και ο νομάρχης, να μην είπαν ούτε λέξη, αλλά ο Eλληνοαυστραλός επιχειρηματίας, μίλησε κι έκανε σαφές το σκεπτικό του. Είπε συγκεκριμένα: "Η διαδικασία αυτή αποτελεί ένα ακόμη κόσκινο, για τα άτομα που θα προσληφθούν. Σκοπός μας είναι οι εκλεκτικές προσλήψεις, για να γνωρίζουμε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε". Αναφερόμενος δε, στην εμπειρία του από την Αυστραλία, σημείωσε: "Η λέξη ρουσφέτι δεν υπάρχει. Εκεί, με έπαιρνε τηλέφωνο ο βουλευτής και μου έλεγε αν μπορώ να τον εξυπηρετήσω".

Αυτά γίνονταν στην Αυστραλία, κατά τον κ. Καραγιάννη. Εδώ, ο άνθρωπος, είπε να το οργανώσει καλύτερα και τους έστειλε και έγγραφο σημείωμα...

Χρειάζεται, μήπως, να σημειώσουμε, ότι στην επιχείρηση "Ελληνική Ηλεκτροτεχνική" δεν υπάρχει σωματείο και η οποιαδήποτε σχετική κίνηση, τιμωρείται αμέσως με απόλυση, ενώ οι όροι και οι συνθήκες εργασίας επαφίενται στη βούληση του εργοδότη και στις ανάγκες της ολόπλευρης εξυπηρέτησης της μεγιστοποίησης των κερδών του; Μάλλον όχι. Πάντως, αυτή είναι η πραγματικότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ