Σάββατο 15 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι ομοταγείς

Ο Θεμιστοκλής Αναστασιάδης, ο γνωστός κλόουν της ρατσιστικής και άλλης "δημοσιογραφίας", ξαναχτύπησε. Στο πλαίσιο του γνωστού "χιούμορ", που διακρίνει και αυτόν και κάποιον ακόμα παρατρεχάμενό του, που τον σιγοντάρει στις συχνότητες του "Φλας", βγήκε στο ραδιοσταθμό και δήλωσε ενοχλημένος, επειδή προχτές έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Τύπου κατά των αθλιοτήτων της ΝΕΤ. Οπως γίνεται φανερό, το ΚΚΕ είχε την τιμητική του, αφού ο "αστείος" αυτός τύπος δε συμφωνεί με την άποψη του Κόμματος για τη ΝΕΤ.

Εμείς, όμως, ξέρουμε ότι τα δυο παιδάκια δεν έχουν κακία προς το ΚΚΕ. Απλώς την τσεπούλα τους κοιτούν. Ο μεν Θεμιστοκλής λέγεται ότι είναι μια από τις "εκλεκτές μεταγραφές" της "νέας" κρατικής τηλεόρασης. Ο δε άλλος, ο παρατρεχάμενός του, τυχαίνει να είναι παρατρεχάμενος και της (Μπράβο) Ρούλας. Εκείνης που έκανε "τηλεμαραθώνιους" εξευτελισμού των παιδιών με ειδικές ανάγκες και, βεβαίως, πολύ στεναχωρήθηκε, που το ΚΚΕ της χάλασε τη "φιλάνθρωπη" σούπα.

Εχουν τους λόγους τους, λοιπόν, τα παιδάκια που επιτίθενται στο ΚΚΕ. Αλλωστε, στο σταθμό που δουλεύουν, βγαίνουν στον αέρα μετά τον Κακαουνάκη. Αυτόν που δηλώνει ότι για το "παντεσπάνι" του κάνει κωλοτούμπες στα αφεντικά του. Ο κλόουν και ο παρατρεχάμενός του το ίδιο κάνουν. Απλώς δεν το έχουν ομολογήσει δημόσια ακόμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ