Τετάρτη 19 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξανάρχισαν οι εξετάσεις για άδειες οδήγησης

Κανονικά διενεργούνται οι εξετάσεις για την απόκτηση "διπλώματος" οδήγησης, που είχαν διακοπεί από τις αρχές Οκτώβρη 1997, μετά την απόφαση των εξεταστών υποψηφίων οδηγών να απέχουν από τα καθήκοντά τους, επειδή η κυβέρνηση προχώρησε στη μείωση των αποδοχών τους.

Τελικά, υπό το βάρος της μεγάλης αναστάτωσης που προκάλεσε η ίδια με την αδιαφορία της να δώσει λύση, ώστε να ξαναρχίσουν οι εξετάσεις, υποχρεώθηκε χτες σε νομοθετική ρύθμιση, ικανοποιώντας το αίτημα των εξεταστών υποψηφίων οδηγών για την καταβολή του επιδόματος που έπαιρναν χρόνια τώρα για το έργο των εξετάσεων.

Μετά τη ρύθμιση αυτή, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Μεταφορών - Επικοινωνιών (ΠΟΣΥΜΕ) αναστέλλει κάθε κινητοποίηση και αρχίζουν κανονικά οι εξετάσεις για την απόκτηση "διπλώματος" οδήγησης.

Στο μεταξύ, χτες στις 8.30 π.μ., δεκάδες "δάσκαλοι" οδήγησης, απέκλεισαν για δύο ώρες την είσοδο του ΚΤΕΟ Ελληνικού, διαμαρτυρόμενοι για την αδιαφορία της κυβέρνησης να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που αφορά καθημερινά, πάνω από 45.000 υποψήφιους οδηγούς, αλλά και χιλιάδες ιδιοκτήτες Σχολών Οδήγησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ