Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ
Η επιτυχία έρχεται με τη συνεχή προσπάθεια

Αρκετές μέρες πριν από το κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 80χρονα του ΚΚΕ και τα μηνύματα που έρχονται από τη μεγαλύτερη Κομματική Οργάνωση της Χώρας, είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας (ΚΟΑ), κάλυψε το 97,5% του πλάνου της και η καθημερινή "μάχη" των κομμουνιστών με το κουπόνι στο χέρι συνεχίζεται. Αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η οποία αντικατοπτρίζει και την απήχηση των θέσεων του Κόμματος στον αθηναϊκό λαό, γιόρτασαν με ένα μικρό γλέντι προχτές το βράδυ, τα μέλη του Κόμματος στο κτίριο που στεγάζεται η ΚΟΑ.

Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη των ανθρώπων που βρέθηκαν στη γιορτή. Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γλέντι, τα ποτήρια με το κρασί που "τσούγκρισαν", "συνοδεία" με τα τραγούδια μοναδική. Ηταν μια γιορτή που στήθηκε αυθόρμητα για να γιορταστεί μια τεράστια κινητοποίηση που έφερε τα προαναφερόμενα αποτελέσματα στην Οικονομική Εξόρμηση της οργάνωσης. Εναν αγώνα, που ο τερματισμός του σηματοδοτεί και μια νέα αφετηρία. Οι επαφές των κομμουνιστών και η εμπειρία που απόχτησαν μέσα από την οικονομική εξόρμηση, είναι παρακαταθήκη για ένα πιο πλατύ άνοιγμα προς το λαό, όπως τόνιζαν οι σύντροφοι.

Ο Γιώργος Γεωργόπουλος γραμματέας της Αχτίδας Α' Αθήνας, που βρέθηκε χτες στο γλέντι, τόνισε στο "Ρ": "Από τις επαφές των μελών της οργάνωσης με τον κόσμο φανερώνεται η διάθεση που έχει μια πλατιά μερίδα του λαού να βοηθήσει το Κόμμα και να ανταποκριθεί στην Οικονομική Εξόρμηση. Αυτή η καθημερινή επαφή, δε μετριέται μόνο με αριθμούς, αλλά σαν μια ιδεολογική προσέγγιση και ένα πολιτικό άνοιγμα προς τον κόσμο. Το πλάνο είναι μεγάλο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η οργάνωση θα το υπερκαλύψει, όπως είναι και ο στόχος που έχουμε βάλει από την αρχή".

Ο Γιάννης Παπαμιχαλάκης,όλη τη μέρα προχτές όπως και όλες τις υπόλοιπες, εδώ και καιρό συγκέντρωνε τα χρήματα από τις διάφορες Αχτίδες του Κόμματος. Από τη μέχρι σήμερα εμπειρία του, υπογράμμισε: "Αυτό που φαίνεται είναι ότι πηγαίνουμε για υπερκάλυψη του πλάνου. Η δουλιά των συντρόφων και η μάχη που έδωσαν φέρνει αποτελέσματα. Η απήχηση που συναντάνε στον κόσμο είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Μέσα στις επόμενες μέρες πιστεύουμε ότι και οι οργανώσεις που μέχρι σήμερα έχουν μείνει πίσω θα καταφέρουν να καλύψουν τα πλάνα τους. Πρέπει όλοι οι σύντροφοι να πιστέψουν ότι από τη δική μας προσπάθεια και τα δικά μας ανοίγματα, θα εξαρτηθεί η επιτυχία της πανελλαδικής Οικονομικής Εξόρμησης" που συνεχίζεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ