Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ Δ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
"Πρόκληση" και πρόσκληση για άμιλλα

Η Κομματική Οργάνωση Δυτικής Πελοποννήσου αποδέχεται την πρόσκληση - "πρόκληση" της ΚΟ Στερεάς για άμιλλα, με στόχο την υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ. Ταυτόχρονα, με τη βεβαιότητα των οργανώσεων για την κάλυψη του πλάνου, με τη σειρά της η ΚΟ Δ. Πελοποννήσου που ήδη κάλυψε τα 80% του πλάνου της προκαλεί την ΚΟΑ, όπως και την ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας τις οποίες προσκαλεί σε ανάλογη άμιλλα για την κάλυψη του πλάνου.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης Δ. Πελοποννήσου, οι ρυθμοί δουλιάς όλων των οργανώσεων και ξεχωριστά των κομμουνιστών, των φίλων και των οπαδών της περιοχής, τις τελευταίες μέρες, δυναμώνουν την πεποίθηση ότι το πλάνο θα καλυφθεί και θα υπερκαλυφθεί με το πέρας της Οικονομικής Εξόρμησης. Μ' αυτή τη βεβαιότητα η οργάνωση "προκαλεί", δημόσια μέσω του "Ριζοσπάστη", την ΚΟΑ και την ΚΟ ΒΔ Ελλάδας, που μέχρι προχτές είχαν καλύψει η πρώτη οργάνωση τα 97,5% και η δεύτερη τα 57,83% του πλάνου τους, να... τολμήσουν να προσέλθουν σε άμιλλα μαζί της. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση των συντρόφων της τελευταίας και βεβαίως η κατάληξη που αναμένεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού οι σύντροφοι όλων των οργανώσεων με πείσμα ξεδιπλώνουν τη δράση τους με το κουπόνι στο χέρι, με στόχο να βγουν πρώτοι...

  • Η Κομματική Οργάνωση Χίου,από τη μεριά της, "ρίχνει το γάντι" στις οργανώσεις Λέσβου, Σάμου και Ικαρίας, καλώντας τες σε άμιλλα για την κάλυψη και υπερκάλυψη του πλάνου τους. Να σημειωθεί ότι, μέχρι τώρα, η ΚΟ Χίου έχει καλύψει ποσοστό 75%.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ