Σάββατο 3 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ευρω - δόσεις

Θα ήταν γρουσουζιά για τον αναπληρωτή υπουργό Γ. Παπανδρέου να κλείσει και την περασμένη χρονιά ή να αρχίσει την καινούρια, χωρίς τις απαραίτητες "δόσεις" ναρκο-δηλώσεων.

Πρόβλημα Μέσου, για να υποδεχτεί ή να πλασάρει αυτές τις δηλώσεις δεν υπάρχει, καθώς η "Ελευθεροτυπία" είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει κάθε τέτοια δήλωση. Ετσι μέσα σε ένα χρόνο (από 29.12.1996 - 2.1.1998) φιλοξένησε έξι συνεντεύξεις ή δηλώσεις του υπουργού - εκτός από τις αναδημοσιεύσεις ή τα ρεπορτάζ για τις "ναρκοπαρεμβάσεις" του Γ. Παπανδρέου. Μάλιστα, οι δυο τελευταίες συνεντεύξεις δόθηκαν με διαφορά 11 ημερών στην "Ε".

Τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και η "Ε" πλασάρουν τις ναρκο-επιλογές τους, ενόψει της συζήτησης στη Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της έκθεσης της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών με την οποία - παρά τις περικοκλάδες - ζητείται η νομιμοποίηση της χρήσης των ναρκωτικών.

Η "Ε" ας κάνει ό,τι θέλει - μια ιδιωτική επιχείρηση είναι άλλωστε. Αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Γ. Παπανδρέου, που είναι υπουργός μιας κυβέρνησης της οποίας, μάλιστα, ο πρωθυπουργός δηλώνει, ότι "είναι λάθος η επικέντρωση στην αποποινικοποίηση ή όχι".

Εκτός αν πρωθυπουργός και υπουργός μάς δουλεύουν έχοντας μοιράσει τους ρόλους στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ