Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΙΧΝΗ
Το ΚΚΕ στηρίζει τον Δ. Κατσιάνο

Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας "Αγγελιοφόρος" (προχτές Τετάρτη 4 Μάρτη) σχετικά με το Δήμο Πολίχνης, όπου εμφανίζεται το ΚΚΕ να υποστηρίζει δήθεν την υποψηφιότητα της Ε. Παπαπαναγιώτου, από το Γραφείο Τύπου της ΚΟΘ στάλθηκε στη διεύθυνση της τοπικής εφημερίδας επιστολή διάψευσης. Στην επιστολή αναφέρεται:

"Στην εφημερίδα σας δημοσιεύετε σχόλιο με το τίτλο "Πολίχνη διχασμένο το ΚΚΕ", στο οποίο σημειώνεται ότι "η Δημοτική Παράταξη του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της ομόφωνα προτείνει την Ελλη Παπαπαναγιώτου". Το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

1. Το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Κατσιάνου στην Πολίχνη. Νομίζουμε ότι το Κόμμα μας έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του.

2. Το ΚΚΕ επίσης δε στηρίζει καμία Δημοτική Παράταξη, η οποία προτείνει την κ. Ελλη Παπαπαναγιώτου.

3. Αν τώρα η κ. Ελλη Παπαπαναγιώτου επιθυμεί να είναι υποψήφια δήμαρχος στην Πολίχνη είναι δικό της θέμα και όσων ενδεχόμενα τη στηρίζουν. Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τις επιδιώξεις αυτών των προσώπων".

Υπενθυμίζεται ότι "Δημοτική Ενωτική Κίνηση" Πολίχνης, την οποία στηρίζει το ΚΚΕ, είχε ανακηρύξει πριν από αρκετό διάστημα ως υποψήφιό της για τις εκλογές τον κ. Κατσιάνο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ