Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ηταν το τελευταίο μεροκάματο...

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο άτυχος οδηγός Ηλίας Πετρογγονάς, που την περασμένη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της δουλιάς του στην εταιρία "ΜΠΗΤΡΟΣ - Εμπορία Σιδήρων", τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο άτυχος εργάτης ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ενώ σε λίγους μήνες η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Την περασμένη Δευτέρα, ο εργάτης στάλθηκε ένα τέταρτο πριν τη λήξη του ωραρίου του να ξεφορτώσει σίδερα από ένα φορτηγό. Την ώρα που ο γερανός είχε σηκώσει τα σίδερα από την καρότσα του φορτηγού - πάνω στην οποία βρισκόταν ο άτυχος εργάτης - έσπασε το συρματόσχοινό του με αποτέλεσμα τα σίδερα να πέσουν ξανά στο φορτηγό, σπάζοντας τις μπουκάλες ανατροπής. Τότε η καρότσα του φορτηγού σηκώθηκε απότομα, εκτινάσσοντάς τον σε ύψος πέντε μέτρων. Με την πτώση του ο Ηλ. Πετρογγονάς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο εργάτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ελευσίνας, το οποίο όμως δε διέθετε εντατική μονάδα και έτσι μεταφέρθηκε στο Ευγενίδειο, όπου προχτές υπέκυψε στα τραύματά του.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Μετάλλου Ελευσίνας, "Η ΜΑΣΙΝΑ" καταγγέλλει την "ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΗΤΡΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΙΔΗΡΩΝ" για εγκληματική έλλειψη μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα να συμβεί το θανατηφόρο ατύχημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ