Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Κάλυψη μέρους των υγειονομικών αναγκών

Εστω και καθυστερημένα το ΙΚΑ ικανοποιεί κάποια από τα αιτήματα των δημοτών του Περάματος, για τα οποία έχει δώσει αγώνες η Δημοτική Αρχή.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Γιάννη Πατσιλινάκου (25.2.1998) που επισήμανε τις ελλείψεις των υγειονομικών υπηρεσιών στο Πέραμα, το ΙΚΑ ανακοίνωσε την κάλυψη κάποιων από αυτές, όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Ιδρύματος σε επιστολή του προς το "Ρ". Ετσι το ΙΚΑ κάνει γνωστό ότι στην Τοπική Μονάδα Υγείας του ΙΚΑ Περάματος λειτουργεί πλέον ακτινολογικό εργαστήριο, στο οποίο έχει εγκατασταθεί μονάδα σύγχρονης τεχνολογίας που χαρακτηρίζεται από την υψηλή διακριτική ικανότητα στην απεικόνιση και στη χαμηλή δόση ακτινοβολίας στον εξεταζόμενο. Ακόμα οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ εξυπηρετούνται από την Τοπική Μονάδα Υγείας που λειτουργούν ιατρεία όλων των ειδικοτήτων και μικροβιολογικό και ακτινολογικό εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο. Τέλος, στον σταθμό Α' Βοηθειών της Τοπικής Μονάδας Υγείας που μεταστεγάστηκε σε χώρο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που παραχώρησε ο ΟΛΠ, λειτουργούν παθολογικά ιατρεία και χειρουργικά σε 12ώρη βάση.

Η διοίκηση του ΙΚΑ επιφυλάσσεται να εξετάσει το θέμα της προμήθειας Μαστογράφου στην Τοπική Μονάδα Υγείας.

Ο δήμαρχος Περάματος χαρακτηρίζει ότι οι ενέργειες του ΙΚΑ κινούνται σε θετική κατεύθυνση, σημειώνοντας ότι στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και η προμήθεια του μαστογράφου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ