Πέμπτη 12 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παλιά τους τέχνη κόσκινο

Τη συνεργασία, λέει, των... προοδευτικών δυνάμεων πέραν του ΣΥΝ, επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, σύμφωνα με τον Κ. Σκανδαλίδη. Και βέβαια, "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια" της πολιτικής απάτης που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ, αλλά, πλέον, παραπάει το πράγμα.

Διότι, κύριε Σκανδαλίδη μας, σε ποιον αναφέρεστε όταν μιλάτε για προοδευτικές δυνάμεις που είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί σας; Μήπως στον κύριο Ανδριανόπουλο, που χειροκροτεί δημοσίως τον κυβερνητικό νεοφιλελευθερισμό; Η μήπως τον κύριο Μπερνς, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει ότι "στηρίζει την κυβέρνηση"(!); Από όσο γνωρίζουμε, οι δύο παραπάνω δε θα πάρουν μέρος στις δημοτικές εκλογές. Ως εκ τούτου, περιοριστείτε στην... "αριστερή" πρόοδο που εκπροσωπεί ο ΣΥΝ και εμφανιστείτε να διαφημίζετε από κοινού τον "Καποδίστρια" και τη μετατροπή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε φοροεισπράκτορα.

Τώρα, αν στην πορεία ξεπέσει στην παρέα σας και κανένας θιασώτης του "παλιού καλού ΠΑΣΟΚ", ε, τότε χάρισμά σας. Πάντως, πάψτε επιτέλους αυτή την πολιτική απρέπεια, επιχειρώντας να εμπλέξετε το ΚΚΕ, τόσο στο δικό σας, όσο και στον αντιλαϊκό κατήφορο των συνεργατών σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ