Πέμπτη 12 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Είναι και περήφανοι

KAI ΤΟ 'ΠΕ και περιχαρής ο Παπαντωνίου χτες και περηφανεύτηκε κιόλας. Τα φορολογικά έσοδα, λέει, αυξήθηκαν κατά 30%. Με δεδομένο ότι τράπεζες, βιομηχανίες, εφοπλιστές και άλλα τέτοια ευαγή ιδρύματα δεν πλήρωσαν φράγκο παραπάνω - τουναντίον - μαντέψτε ποιος πλήρωσε...

***

Κι έρχεται από πάνω και μας το δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός. Σας τα πήρα ρε, και με το παραπάνω!

***

Είναι να πάρει μετά κι ο φορολογούμενος καμιά βρεγμένη σανίδα ή όχι;

***

Την ίδια ώρα, ξελαρυγγιάζονται τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, να δηλώνουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για μισθωτούς - συνταξιούχους.

***

Πέραν του ότι ουδείς τους πιστεύει, γιατί σιγά μη χάσουν αυτοί τα λεφτά για λόγους προθεσμιών, ας ρίξουν και μια ματιά στις υπηρεσίες τους, που σε κάποιους δεν έχουν στείλει καν τα εκκαθαριστικά.

***

Συνιστούμε πάντως στον Τσουκάτο και γενικώς στο επικοινωνιακό επιτελείο των εκσυγχρονιστών, να κάνουν έτσι ένα γκαλοπάκι δημοτικότητας του Σημίτη τη μέρα πληρωμών στην Εφορία.

***

Θα 'χει πολύ ενδιαφέρον.

***

ΒΕΒΑΙΑ, οι εκσυγχρονιστές δεν ασχολούνται με αυτά, άλλα τους καίνε τώρα. Να αρχίσουν να μαζεύουν τα κουκιά τους για τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές. Κι όπως φαίνεται είναι - κυρίως μεταξύ τους - πολύ διασπασμένα και μοιρασμένα.

***

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ οι διαφωνούντες που εμφανίζονται στην υπόθεση της μονάδας της ΔΕΗ της Φλώρινας. Αλλά όσο περισσότεροι μαζεύονται, τόσο και λιγοστεύουν αυτοί που προσεγγίζουν την ουσία του πράγματος.

***

Κλασικό παράδειγμα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Πιπεργιάς, που "σκίζεται" να καταγγέλλει την υπόθεση, αλλά για την ταμπακέρα, δηλαδή το χάρισμα υπερκερδών στον Κοπελούζο με εμφανέστατη ευθύνη της κυβέρνησης, ούτε κουβέντα.

***

Με τη διοίκηση της ΔΕΗ τα 'χει βάλει προφανώς για δικούς του λόγους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Απέναντι» στην οργανωμένη άρνηση πληρωμών (2011-09-21 00:00:00.0)
Προκλητικές επιβαρύνσεις (2007-08-30 00:00:00.0)
Εγγυημένα κέρδη για τους ιδιώτες (2002-12-10 00:00:00.0)
Θολούρα (1998-07-03 00:00:00.0)
Δυο φορές σκάνδαλο η μονάδα της Φλώρινας (1998-02-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ