Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χάπι - θαύμα εξασφαλίζει εκσυγχρονισμό του ανθρώπινου μυαλού

Κυβ. Εκπρόσωπος: Σοβαρές πλέον οι ελπίδες της οικονομικής ανάπτυξης και της εισόδου της δραχμής στο ΕΥΡΩ

Στις τελευταίες, τυπικού χαρακτήρα, διαδικαστικές λεπτομέρειες βρίσκεται- σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Ρ" - η κοινή επιτροπή Διατροφής και Φαρμάκων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), για την έγκριση και τη μαζική παραγωγή και κυκλοφορία ενός χαπιού - θαύματος,το οποίο εξασφαλίζει τον εκσυγχρονισμό του ανθρώπινου μυαλού.

Το χάπι, στο οποίο έχουν δώσει το όνομα "Ερμής" - από τον αρχαίο ελληνικό θεό του εμπορίου - αποτελεί το προϊόν πολυετούς έρευνας 12 ομάδων επιστημόνων, διαφόρων ειδικοτήτων, από ισάριθμα πανεπιστήμια των 7 πλουσιότερων χωρών, που εργάζονταν συντονισμένα, υπό την καθοδήγηση του εγγονού του Μένγκελε, ο οποίος διαπρέπει ως επιστήμονας στις ΗΠΑ. Η έρευνα και όλες οι εργασίες χρηματοδοτήθηκαν αφιλοκερδώς από τις 10 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται, ότι το χάπι "Ερμής", θα εξασφαλίζει την εύκολη, ανώδυνη και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμογή του ανθρώπινου μυαλού στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και των νόμων της αγοράς. Αφ' ενός θα επιδρά αποφασιστικά στα τμήματα του ανθρώπινου εγκεφάλου, που καθορίζουν τα αισθήματα της πείνας και του πόνου και αφ' ετέρου, θα έχει ευεργετικές επιδράσεις στη διαμόρφωση των ανθρώπινων συναισθημάτων και της συνείδησης, αφού θα εξαφανίσει σχεδόν αυτά της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της ανυπακοής και της αντίστασης.

Οπως μας δήλωσε μέλος της κοινής Επιτροπής του ΟΟΣΑ και του ΔΝΤ - το όνομα του οποίου, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για ευνόητους λόγους - ο επαναστατικός ρόλος του χαπιού "Ερμής" βασίζεται σε δυο βασικά λειτουργίες: Πρώτον, στο μηδενισμό σχεδόν όλων των πολιτικών και κοινωνικών παρενεργειών από τις εφαρμοζόμενες και συνεχώς εντεινόμενες πολιτικές απελευθέρωσης και εξυγίανσης. Ακόμη και οι μακροχρόνια άνεργοι δε θα αισθάνονται το αίσθημα της πείνας, ούτε το συναίσθημα της εγκατάλειψης και της καταφρόνιας, μας είπε χαρακτηριστικά. Και δεύτερον, σ' ένα δυνατό και συνεχές αίσθημα ευφορίας, ανάμεικτο με μια πολλαπλάσια ικανότητα ευελιξίας, προσαρμοστικότητας και υπακοής, που θα εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς όρους για τη συνεχή και ανεμπόδιστη παραγωγική αξιοποίηση των πολιτών.

Οταν θέσαμε - αργά χτες βράδυ - υπόψη του κυβερνητικού εκπροσώπου τις αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο κ. Ρέππας δήλωσε: "Η συμμετοχή της Ελλάδας στην ΟΝΕ και στο "Ευρώ" ήταν έτσι και αλλιώς σίγουρη. Η σοβαρότατη, όμως, αυτή ανακάλυψη, νομίζω πως θα πείσει και τους πλέον δύσπιστους. Ο δρόμος της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού της Ελλάδας είναι πλέον ορθάνοιχτος".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προσχηματικές αντιδράσεις στο ναρκω-φεστιβάλ (2013-05-09 00:00:00.0)
Είναι ταξικός πόλεμος (2008-09-13 00:00:00.0)
Ζωντανός θρύλος (2008-01-03 00:00:00.0)
Μυστικά και ...εγκλήματα (2005-01-19 00:00:00.0)
Ο Τάκης της διανόησης! (2003-05-25 00:00:00.0)
Ο φτωχός πεθαίνει κάθε μέρα... (2000-05-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ