Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Νέο Ηράκλειο: Με το σύνθημα "Για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση μαχητική, διεκδικητική, με το λαό για το λαό" η "Δημοκρατική Ενότητα Ηρακλείου" διοργανώνει συγκέντρωση, αύριο, Τετάρτη 24 Ιούνη,στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του σταθμού. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος, Περικλής Γκιουλέας.

Χαϊδάρι: Η Επιτροπή Νέων της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης" καλεί τη νεολαία του Χαϊδαρίου, αύριο, Τετάρτη 24 Ιούνη,στις 8.30 μ.μ., να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία στο δήμο, να ανταλλάξουν εμπειρίες και "να παλέψουμε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση ανθρωποκεντρική, που θα λειτουργεί σαν κύτταρο λαϊκής συμμετοχής και δημοκρατίας". Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Γυναικών (Καρδίτσας και Γράμμου).

Μεταμόρφωση: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Μεταμόρφωσης" διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση με θέμα: "Προγραμματικές θέσεις της ΔΑΣ - Περιβάλλον", αύριο, Τετάρτη 24 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του νέου δημαρχείου. Τις θέσεις και τις προτάσεις θα παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχοςΚώστας Μαρκέτης.

Περιστέρι: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Περιστερίου" καλεί τους φίλους και τα μέλη της στη συζήτηση, που θα γίνει, αύριο, Τετάρτη 24 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον πολιτισμό. Οπως τονίζεται στην πρόσκληση της ΔΑΣ: "Ο πολιτισμός είναι το οικοδόμημα, που ανθρωπεύει τον άνθρωπο, ενώ μόνο μέσα από τη συμμετοχή μπορεί να ανθίσει η νέα δημιουργία και να υπερασπίσουμε την κληρονομιά μας".

Καισαριανή: Συγκέντρωση στην παιδική χαρά της 2ας Μαϊου (στην είσοδο της οδού Ειρήνης), διοργανώνει αύριο Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα, η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία" Καισαριανής. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Κατημερτζής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ