Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΞΑΝΘΗ
Δυο χρόνια "περιμένετε στο ακουστικό σας"!

Δύο τουλάχιστον χρόνια "αναμένουν στο ακουστικό τους", για την πολυπόθητη απόκτηση τηλεφώνου, πολλοί κάτοικοι της ορεινής περιοχής του Νομού Ξάνθης. Με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Παναγιώτου και Μαρία Μπόσκου ζητούν να μπει τέλος στην απομόνωση των κατοίκων της δυσπρόσιτης και ορεινής αυτής περιοχής του νομού.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι "πέρασαν δύο χρόνια από τότε που πολλοί κάτοικοι των οικισμών και κοινοτήτων της ορεινής περιοχής του Ν. Ξάνθης, όπως Πάχνης, Σατρών, Τεμένους κλπ. έχουν υποβάλει αιτήσεις για την απόκτηση τηλεφώνων. Η καθυστέρηση της χορήγησής τους δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον πληθυσμό της περιοχής, που ένα σημαντικό τμήμα του εργάζεται μακριά από τις οικογένειές τους, στο εξωτερικό, στα καράβια, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η άμεση και χωρίς άλλη καθυστέρηση παροχή τηλεφώνων στους κατοίκους της περιοχής αποτελεί επιτακτική ανάγκη, γιατί εκτός από την αντιμετώπιση των άμεσων καθημερινών προβλημάτων, όπως κάλεσμα γιατρών, ταξί, κλπ., θα λύσει το κύριο πρόβλημα της επικοινωνίας μεταξύ των μελών των οικογενειών τους που βρίσκονται μακριά τους".

Οι βουλευτές ερωτούν τον αρμόδιο υπουργό, τι μέτρα προτίθεται να πάρει και πότε για την άμεση χορήγηση τηλεφώνων στους κατοίκους της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ