Τρίτη 23 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Στο προσκήνιο τα λαϊκά προβλήματα

Συνεχίζοντας την άμεση επαφή με τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" Αγάπιος Σαχίνης περιόδευσε χτες στη λαϊκή αγορά της Κάτω Τούμπας και συζήτησε με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το Σάββατο το πρωί ο Αγ. Σαχίνης, με κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης περιόδευσε τη μεγάλη αγορά της Ξηροκρήνης και έγινε δεκτός με φιλικές εκδηλώσεις από καταναλωτές και παραγωγούς - εμπόρους. Μοιράστηκαν επίσης εκατοντάδες φυλλάδια με την πολιτική και τους στόχους της Κίνησης για τις Δημοτικές εκλογές, ενώ στις συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια της περιοδείας, οι μικροπωλητές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους γιατί η δημοτική αρχήαδιαφορεί πλήρως για τη λύση των προβλημάτων τους. Στη συζήτηση ιδιαίτερα προβλήθηκε το σοβαρό θέμα που δημιουργείται με την έλλειψη W.C. σ' ολόκληρο το χώρο, όπου λειτουργεί η λαϊκή αγορά, αίτημα που επανειλημμένα η διοίκηση του δήμου έχει υποσχεθεί να επιλύσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Αγ. Σαχίνης συζήτησε φιλικά με όλους, τους ενημέρωσε για τα γενικότερα προβλήματα της ΤΑ και την ανάγκη στράτευσης όλων στον αγώνα για μια άλλη ΤΑ συμπαραστάτη του λαού στην πάλη για τη λύση των προβλημάτων του. Ο υποψήφιος δήμαρχος επισήμανε ότι μόνο με τον αγώνα του λαού μπορεί να ηττηθεί η αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και να αλλάξει η σημερινή πιεστική κατάσταση.

Χτες το βράδυ ο Αγ. Σαχίνης προήδρευσε στη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του συνδυασμού, στη διάρκεια της οποίας εκτιμήθηκαν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εξορμήσεων και συγκεκριμενοποιήθηκε παραπέρα το πρόγραμμα των εξορμήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ