Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συστράτευση για Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη του λαού

Τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης της ΔΕΗ επισκέφτηκε, χτες το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος του Συνδυασμού "ΘεσσαλοΝΙΚΗ Αντεπίθεση Τώρα" Αγάπιος Σαχίνης.Εκεί οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις νέες εργασιακές σχέσεις που προωθούνται με το πρόσφατο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και έκαναν γνωστή την έντονη θέλησή τους να αγωνιστούν ενάντια στην καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, ώστε να επιτευχθεί η ματαίωση των αντεργατικών σχεδίων της κυβέρνησης. Συζητώντας μαζί τους ο Αγ. Σαχίνης εξέφρασε τη συμπαράσταση του συνδυασμού προς τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και επισήμανε ότι η θέση του δήμου πρέπει να είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων και στους αγώνες για τη λύση τους.

Συνεχίζοντας ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τις επαφές του με τους δημότες της πόλης, περιόδευσε στην Παπάφη και την Τσιμισκή,όπου και συναντήθηκε με τους καταστηματάρχες, αλλά και τους πολίτες της περιοχής. Ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και ακόμη περισσότερο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι καταστηματάρχες επισήμαναν τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρές επιχειρήσεις της πόλης, θύματα ενός άνισου ανταγωνισμού με τις μεγάλες επιχειρήσεις που εδρεύουν πλέον σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και της πολιτικής λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση με άμεσο αποτέλεσμα τον περιορισμό της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων.

Ο Α. Σαχίνης κάλεσε τους καταστηματάρχες να στρατευτούν όλοι στον αγώνα για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαραστάτη του λαού και τόνισε ότι ο αγώνας του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική είναι ο μόνος δρόμος για να ξεφύγει η μικρομεσαία τάξη των δημοτών από την πιεστική κατάσταση που βιώνει καθημερινά.

Η ΑΔΕΚ Καλαμαριάς

Με περιοδείες σε συνοικίες του δήμου, αλλά και χώρους δουλιάς, συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους η υποψήφια δήμαρχος Σοφία Τεμεκενίδου και τα μέλη της Αγωνιστικής Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης (ΑΔΕΚ) Καλαμαριάς.Σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μμ θα περιοδεύσουν στη συνοικία Βυζάντιο. Τη Δευτέρα 13 Ιούλη στις 7μμ θα επισκεφτούν τη δημοτική επιχείρηση ΔΕΤΠΑΚ, την Τρίτη στις 6.45 το πρωί το εργοτάξιο του δήμου και την ίδια μέρα στις 7.30 το απόγευμα θα περιοδεύσουν στη συνοικία της Κηφισιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ