Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πλατιά συσπείρωση στη Θάσο

Τη στήριξή τους στους αγωνιστικούς συνδυασμούς της "Δημοτικής Αγωνιστικής Ενότητας" Θάσου και της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές εκφράζουν με κοινή τους δήλωση 61 πολίτες του νησιού.

Στον κατάλογο όσων υπογράφουν τη δήλωση στήριξης των συνδυασμών που έχουν επικεφαλής τους Δημήτρη Βακρατσά,υποψήφιο δήμαρχο Θάσου, Παναγιώτη Ροδά,υποψήφιο πρόεδρο Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και Βασίλη Λιόγκα,υποψήφιο νομάρχη Καβάλας, συμπεριλαμβάνονται γνωστά ονόματα καταξιωμένων στελεχών του μαζικού κινήματος και των συλλογικών φορέων του νησιού. Τα στελέχη αυτά, άνθρωποι με αγωνιστική παρουσία σ' όλους τους αγώνες για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, καλούν όλους τους κατοίκους του νησιού να πλαισιώσουν τους υποψήφιους της ΔΑΕ και ΝΑΣ και να τους αναδείξουν σε αποφασιστική δύναμη παρέμβασης, με αυξημένο κύρος και επιρροή στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι στη Θάσο, με τη δυνατή παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες, ο αγωνιστής υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Βακρατσάς, διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις την είσοδό του στην εκλογική μάχη της Β Κυριακής.

Τα μηνύματα που στέλνει καθημερινά ο δημοκρατικός λαός του νησιού με τη δυναμική και πρωτόβουλη παρουσία του στην προεκλογική μάχη, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού για το τελικό αποτέλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ