Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΑΣτεριώσει η αγωνιστική αντίληψη

Ο Βασίλης Σιούτης υποψήφιος νομάρχης

"Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Ιωαννίνων θέλει το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων", υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και απερχόμενος νομαρχιακός σύμβουλος Αποστόλης Τασούλας,παρουσιάζοντας σε συγκέντρωση - συνεστίαση, στα Γιάννενα, τον υποψήφιο νομάρχη της παράταξης, Βασίλη Σιούτη.

Γιατί - όπως τόνισε και ο ίδιος ο υποψήφιος νομάρχης - η ΝΑΣ θέλει μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όχι φορομπήχτη του λαού, αλλά πλάι στο λαό και μέσα στους αγώνες του για την καλυτέρευση της θέσης των κατοίκων της περιοχής.

"Σε αυτή την κατεύθυνση, η ΝΑΣ καλεί κάθε πολίτη να πλαισιώσει και να ενισχύσει την Κίνησή μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα της περιοχής και να μετατρέψουμε τη μέχρι τώρα φθίνουσα πορεία της σε πορεία ανάπτυξης και αξιοποίησης του πλουτοπαραγωγικού της δυναμικού", σημείωσε ο Β. Σιούτης.

Ο υποψήφιος νομάρχης, μιλώντας στη συνεστίαση, αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι και αυτής της περιοχής της χώρας. Στάθηκε ιδιαίτερα στους χώρους της υγείας, της παιδείας, της πρόνοιας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, σημειώνοντας πως όλες αυτές οι κοινωνικές κατακτήσεις "ιδιωτικοποιούνται και μετατρέπονται σε αντικείμενο κερδοσκοπίας".

"Η νεολαία, ειδικά, σημείωσε ο Β. Σιούτης, σπρώχνεται βίαια στην παραγωγή σαν φτηνό και μισοειδικευμένο εργατικό δυναμικό, η αγροτική παραγωγή επίσης συρρικνώνεται με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, ενώ η ύπαιθρος μαραζώνει φτάνοντας να λειτουργούν δημοτικά σχολεία σε 50 από τα 310 χωριά του νομού"!

Ο υποψήφιος νομάρχης Ιωαννίνων της ΝΑΣ κάλεσε το λαό της περιοχής να αγωνιστεί μαζί με τη "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" για να εκφραστεί και να στεριώσει η διαφορετική αγωνιστική αντίληψη, που είναι βάση και οδηγός των δραστηριοτήτων της παράταξης. "Η αντίληψη αυτή πηγάζει - κατέληξε ο Β. Σιούτης - από τη θέση μας για μια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση συμμέτοχο στον προγραμματισμό και σχεδιασμό, στην υλοποίηση και τον έλεγχο μιας ανάπτυξης, που έχει ανάγκη η χώρα, με κέντρο τον άνθρωπο και όχι το κέρδος, συμπαραστάτη του λαού στους αγώνες για τη διασφάλιση των κοινωνικών κατακτήσεων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ