Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Τραμπουκισμοί της ΠΑΣΠ στη συνέλευση των φοιτητών

Βίαιη επίθεση εναντίον των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης - με αποτέλεσμα να σημειωθούν και μικροτραυματισμοί - κατά τη Γενική Συνέλευση τους από μέλη της ΠΑΣΠ, με στόχο να "σπάσει" η κατάληψη που ξεκίνησε στο ίδρυμα στις 23 Φλεβάρη ενάντια στη δημιουργία Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής, καταγγέλλει η συντονιστική επιτροπή κινητοποίησης φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Σήμερα, στις 7 μ.μ., η Συντονιστική Επιτροπή φοιτητών διοργανώνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αγορά των Χανίων.

Οπως καταγγέλλει η Συντονιστική Επιτροπή, "ενώ η Γενική Συνέλευση συνεδρίαζε κανονικά, συνέρευσαν εντός του κτιρίου τα γνωστά φασιστοειδή υποκείμενα της ΠΑΣΠ, προσέγγισαν το προεδρείο, έσπασαν τα έδρανα, και προπηλάκισαν βάναυσα τα μέλη του προεδρείου. Τα μέλη του προεδρείου αποχώρησαν επικαλούμενοι τα επεισόδια που είχαν ήδη με υπαιτιότητα της ΠΑΣΠ συμβεί εντός της Γενικής Συνέλευσης".

Η ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου Κρήτης από την πλευρά της έσπευσε με ανακοίνωση της να "θριαμβολογήσει" για την "απόφαση" της Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών να σταματήσει η κατάληψη στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σε κατάληψη χτες εξακολουθούσε να βρίσκεται το ένα από τα κτίρια της Πρυτανείας και η Συντονιστική Επιτροπή φοιτητών στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο αγώνας των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης συνεχίζεται και την Παρασκευή οι φοιτητές θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν την παραπέρα στάση τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ