Πέμπτη 9 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνταξιούχοι στηρίζουν Παν. Βακαλόπουλο

Συνάντηση - συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ. στο Δημαρχείο

"Είναι πάντα παρών. Σε όλους τους μέχρι τώρα αγώνες μας, με την παρουσία του στα υπουργεία και όπου του έχουμε ζητήσει... " Οι συνταξιούχοι του Ταύρου δεν έχουν ανάγκη να ψάξουν. Εχουν το δικό τους δήμαρχο - όπως και η πόλη στο σύνολό της άλλωστε - και θα τον συναντήσουν για μια ακόμη φορά αύριο.

Ετσι η Επιτροπή Συνταξιούχων Ταύρου για τη στήριξη της νέας υποψηφιότητας του δημάρχου Ταύρου Παναγιώτη Βακαλόπουλου οργανώνει σήμερα στις 8 μ.μ. συνάντηση - συγκέντρωση, στο δημαρχείο, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όπου καλεί όλους τους συνταξιούχους της πόλης.

"Εμείς που ιδρύσαμε την Επιτροπή - τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση - και είμαστε πάρα πολλοί, για να υποστηρίξουμε και πάλι, τον δήμαρχο όλων των Ταυριωτών, τον Παναγιώτη Βακαλόπουλο και τους συνεργάτες του, που όλα αυτά τα χρόνια μάς συμπαραστάθηκε και μας συμπαραστέκεται, ξέρουμε πως ήταν πάντα παρών. Ανήκουμε σε όλους τους χώρους της πολιτικής. Οταν όμως μιλάμε, για δημοτικές εκλογές, πρέπει να αφήνουμε στην άκρη την πολιτική μας ιδιότητα και σαν κριτήριο να έχουμε πάντα την προσφορά του κάθε υποψήφιου δημάρχου. Και η ζωή έχει δείξει ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε όλοι και πάλι τον καταξιωμένο και αγωνιστή Παν. Βακαλόπουλο. Γιατί, ό,τι απολαμβάνουμε σήμερα τα έχει πετύχει με τους καθημερινούς ανυποχώρητους αγώνες του, μαζί με τους συνεργάτες του, όλοι γέννημα θρέμμα Ταυριώτες. ΚΑΠΗ, πλατείες, το πάρκο του Στρατού, τα Σφαγεία τώρα και τόσα άλλα που θα μας προσφέρουν ακόμα. Και το λέμε αυτό γιατί εκτιμάμε ότι έχουν την ίδια αγωνιστική διάθεση, όπως όταν πρωτοπήραν το δήμο το 1978, πριν είκοσι ολόκληρα χρόνια και μας πρόσφεραν από τότε μία πραγματικά ανθρώπινη πόλη και ζωή".

"Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα που θα συζητήσουμε όλοι μαζί - για τα οποία θα δεσμευτεί σε ό,τι δεχτεί και γραφτά, όπως κάνει πάντα και όχι με λόγια όπως κάνουν άλλοι - από την αυριανή συνάντηση δεν πρέπει να λείψει κανένας"!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ