Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ
Διαφήμιση της κυβερνητικής πολιτικής

Στην κινητοποίηση του μισού Υπουργικού Συμβουλίου κατέφυγαν τα στελέχη του συνδυασμού "Πρωτεύουσα Δύναμη", για να αποδείξουν την ομοψυχία που επικρατεί ενόψει των εκλογών, σε εκδήλωση στο Ξενοδοχείο "Κάραβελ", ενώ η υποψήφια του συνδυασμού Μ. Δαμανάκη, ταυτιζόμενη για μια ακόμη φορά με την κυβέρνηση, απηύθυνε και εκείνη, με μια βδομάδα διαφορά, κεντροδεξιό... μήνυμα σύγκλισης σε στελέχη της ΝΔ, που όπως είπε τη στηρίζουν.

Γιατί όχι άλλωστε, αφού τάχθηκε ολόψυχα υπέρ της... ολοκλήρωσης της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που "περνάει από την εφαρμογή του προγράμματος "Καποδίστριας"" και ολοκληρώνεται με τον τρίτο βαθμό και τη μητροπολιτική διοίκηση, όπως δήλωσε η ίδια.

Παράλληλα, ανακοίνωσε 7 τίτλους - διαφημιστικά σποτ για την πόλη, μιλώντας για μια Αθήνα μητροπολιτική πρωτεύουσα, συνδέοντάς την άμεσα με τα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης για την Ολυμπιάδα του 2004.

Από την άλλη πλευρά, ο Δ. Μπέης πήρε χτες την ευχή του Αρχιεπισκόπου, δηλώνοντας θιασώτης της ελεύθερης φωνής του και σήμερα τελεί μνημόσυνο στο Α' Νεκροταφείο για τον Α. Παπανδρέου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ