Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ο λαός αγκαλιάζει το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ

"Τα προβλήματα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης θα οξυνθούν και συνεπώς ο λαός της Καρδίτσας πρέπει να εξασφαλίσει, πέρα από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση - γενικότερα Τοπική Αυτοδιοίκηση - που θα έχει τη θέληση και θα είναι ικανή να στηρίξει τους αγώνες των εργατών, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών, της νεολαίας".

Αυτά τόνισε ο Βαγγέλης Μπούτας,υποψήφιος νομάρχης Καρδίτσας με το ψηφοδέλτιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", σε συνέντευξη Τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην οποία παρουσίασε και μέρος των υποψηφίων νομαρχιακών συμβούλων του συνδυασμού του.

Ο λαός μας - είπε στη συνέχεια - συνειδητοποιεί πως έρχονται χειρότερες μέρες και θέλει μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, που δε θα λειτουργεί ως το "μακρύ χέρι" της κυβέρνησης και της ΕΕ, σε βάρος των συμφερόντων του. Αυτό το ρόλο έπαιξε, η απερχόμενη Νομαρχιακή Αρχή, η οποία, ταυτόχρονα, στάθηκε εμπόδιο, συκοφάντησε και υπονόμευσε τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Ο Β. Μπούτας επισήμανε πως τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Καρδίτσα- την πόλη, τις επαρχίες και τα χωριά - είναι ενθαρρυντικά για τη ΝΑΣ, η οποία προβάλλει μια διαφορετική αντίληψη για το ρόλο και την προοπτική της Αυτοδιοίκησης και δηλώνει πως θα αγωνίζεται, πάντα και παντού, μαζί με το λαό, για τη λύση των πολλών και οξυμένων προβλημάτων, για την ανάπτυξη του νομού. Ταυτόχρονα, υποψήφιοι του συνδυασμού περιοδεύουν στα χωριά και τις συνοικίες της πόλης, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης.

Στη συνέντευξη Τύπου - στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών της Καρδίτσας - παρουσιάστηκαν και 19 από τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους της ΝΑΣ, που είναι οι: Βασίλης Αγραφιώτης συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Τάκης Γιαννακός εργάτης από τη Ματαράγκα, Αϊδονής Δημητρίου δικηγόρος, Ηλίας Θεοδωράκης εργάτης από το Ανθηρό, Κώστας Θεοδωρίδης γεωπόνος του Οργανισμού Βάμβακος, αντιπρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου, Γιώργος Καραμαλίγκας μηχανολόγος - μηχανικός στο Δήμο Καρδίτσας, μέλος της αντιπροσωπείας στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κεφάλας αγρότης, Θωμάς Κυρίτσης αγρότης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των αγροτών στους Γοργοβίτες, Βασίλης Κωστόπουλος συνδικαλιστής ΕΒΕ, πρώην ποδοσφαιριστής της "Αναγέννησης" και προπονητής ποδοσφαίρου, Βάιος Λατίνος εκπαιδευτικός, Σπύρος Λάππας γεωπόνος της Ενωσης Συνεταιρισμών, Ντίνα Μπαντή πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών, Βασίλης Παπαλίτσας Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, Σωτήρης Στουρνάρης δασολόγος στο Δασαρχείο, πρόεδρος Δασολόγων Καρδίτσας,Χαράλαμπος Τζιουβάρας αγρότης από το Αγναντερό, Σεραφείμ Τσιώνος εκπαιδευτικός πρόεδρος ΕΛΜΕ Καρδίτσας, Βασίλης Φυτσιλής συγγραφέας, αντιστασιακός, Χρήστος Χαλέλης καθηγητής, Ρούλα Χαλάτση εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Θεσσαλία (2014-02-27 00:00:00.0)
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (2007-08-26 00:00:00.0)
Δεν έλειψαν από κανέναν αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα (2007-08-25 00:00:00.0)
Εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα (2006-04-15 00:00:00.0)
Λαϊκή συσπείρωση - αντιπαράθεση στην αντιλαϊκή πολιτική (1998-07-19 00:00:00.0)
Στα χαρτιά οι λιμνοδεξαμενές (1998-04-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ