Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Πειραιάς: Το Κέντρο Απεξάρτησης ΝΟΣΤΟΣ θα επισκεφτεί σήμερα ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση", Παναγιώτης Σαλπέας, με κλιμάκιο του συνδυασμού, στις 11 π.μ. Αύριο ο Π. Σαλπέας θα κάνει περιοδεία στο Τζάνειο Νοσοκομείο στις 11 το πρωί.

Ηλιούπολη: Συνέντευξη Τύπου διοργανώνουν οι Κινήσεις "Δημοκρατική Ενότητα" και "Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης" στο δημαρχιακό μέγαρο σήμερα Πέμπτη,στις 7 το απόγευμα, με θέμα την κοινή κάθοδό τους στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη στο Δήμο Ηλιούπολης.

Ελληνικό: Με συναυλία του Λουκιανού Κηλαηδόνη και των Blyes Family,το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στην παραλία του Ελληνικού, συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις του δήμου και της Πανδημοτικής Επιτροπής Αγώνα για τη σωτηρία του χώρου του αεροδρομίου και της παραλίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλλιθέα: Η Διοικούσα Επιτροπή της "Δημοκρατικής Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας" (ΔΔΕΚ) καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όσους τη στηρίζουν σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη,στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου (Κρέμμου και Φιλαρέτου) με θέματα: Την έγκριση του αγωνιστικού ψηφοδελτίου νίκης και τον προγραμματισμό της τελικής μάχης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ