Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΕΝΗ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ
Πάλεψε ενάντια στα διαπλεκόμενα

Η Ελένη Πορτάλιου,επίκουρος καθηγήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΕΜΠ, δήλωσε:

"Η διάσωση της παραλίας, ως δημόσιας και ελεύθερης ζώνης για την ψυχαγωγία και την άθληση των κατοίκων του περιβαλλοντικά υποβαθμισμένου Λεκανοπεδίου είναι στόχος πρώτης προτεραιότητας, για τον οποίο έχουν γίνει σημαντικοί αγώνες και έχει χυθεί πολύ μελάνι.

Η παραλία κινδυνεύει από τα διαπλεκόμενα με Δημοτικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, που ενορχηστρώνει η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης. "Κλειδί" για τους μελλοντικούς αγώνες είναι η επικράτηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του συνδυασμού της Δημοτικής Συνεργασίας για το Ελληνικό, με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Κορτζίδη και του ανεξάρτητου συνδυασμού στο Φάληρο με επικεφαλής τον κ. Δ. Καψάνη.

Η Δημοτική Αρχή του Ελληνικού είναι η μόνη σε όλη την Αττική που αντιτάχθηκε στο σχέδιο της Ολυμπιακής καταστροφής της παραλίας (περίφημο ιδιωτικό νησί και η τεράστια μαρίνα) και υπερασπίζεται σταθερά τη δημιουργία στο χώρο του αεροδρομίου, μητροπολιτικού πάρκου.

Ο κ. Καψάνης, εκτός της σημερινής δημοτικής πλειοψηφίας, αντιτάχθηκε μαζί με τους πολίτες του Φαλήρου στα καταστροφικά σχέδια για το καζίνο του Φλοίσβου. Αξίζουν, λοιπόν, και οι δύο συνδυασμοί την ολόθερμη στήριξη όλων μας και όχι μόνο των κατοίκων των Δήμων τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ