Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ
Οχι επιβράβευση της αντιλαϊκής πολιτικής

Το αποτέλεσμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών εκτίμησε, στην προχθεσινή συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ενώ παράλληλα έδωσε το "στίγμα" για το τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι της Μυτιλήνης στο β' γύρο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θεωρεί ότι στις νομαρχιακές εκλογές δεν υπάρχει υποψήφιος στο β' γύρο που να συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του τις θέσεις του Εργατικού Κέντρου, καθώς και οι δύο υποψήφιοι ευθύνονται για την ένταξη της χώρας μας στη Συνθήκη του Μάαστριχτ (αμφότεροι ως βουλευτές την υπερψήφισαν). "Η στάση τους αυτή είχε συνέπεια την απώλεια εργασιακών, ασφαλιστικών και άλλων δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, καθώς και την έκρηξη της ανεργίας. Ως εκ τούτου, ψήφος στον έναν ή στον άλλον είναι επιβράβευση της αντιλαϊκής - αντεργατικής πολιτικής των κομμάτων που τους στηρίζουν, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ", επισημαίνει.

Οσον αφορά τις δημοτικές εκλογές η ΕΕ του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, θεωρεί ότι στο πρόγραμμά της η ΔΑΣ του υποψήφιου δημάρχου Νάσου Γιάκαλη,συμπεριλαμβάνει αρκετές από τις προτάσεις του Εργατικού Κέντρου στα εργασιακά θέματα και κύρια την απόκρουση της εφαρμογής από το Δήμο Μυτιλήνης των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης. "Γι' αυτό καλούμε τους εργαζόμενους να την υπερψηφίσουν", καταλήγει στην ανακοίνωσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ