Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΑΜΑ
Δε σταματά η διεκδικητική, αγωνιστική πορεία

Οι Περαματιώτες δηλώνουν έτοιμοι από την ερχόμενη Δευτέρα να εντείνουν τους αγώνες τους για μια σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, με μπροστάρη ξανά τη Δημοτική Κίνηση "Πέραμα Σύγχρονη Πόλη" και το σημερινό και υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο.

Αυτή την απόφασή του την έχει ήδη ξεκαθαρίσει με το ποσοστό που έδωσε την περασμένη Κυριακή στις αγωνιστικές δυνάμεις, αλλά και κατακλύζοντας καθημερινά τα εκλογικά κέντρα της Κίνησης για να προμηθευτούν ψηφοδέλτια και να σφίξουν το χέρι του Γ. Πατσιλινάκου.

Χτες το πρωί ο Γ. Πατσιλινάκος περιόδευσε στη λαϊκή αγορά του Περάματος ενώ μέλη, φίλοι της Κίνησης, καθώς και δημότες που την προηγούμενη Κυριακή είχαν επιλέξει άλλους συνδυασμούς, μοίραζαν ψηφοδέλτια καλώντας παράλληλα τον κόσμο στην κεντρική συγκέντρωση της Κίνησης, που γίνεται σήμερα στις 8.30 το βράδυ στη λεωφόρο Ειρήνης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας όλοι σταματούσαν για να ανταλλάξουν λίγες αλλά ζεστές κουβέντες με τον υποψήφιο δήμαρχο. Ενα μικρό δείγμα είναι αρκετό για να δείξει τις διαθέσεις των Περαματιωτών. "Ψηφίζω τον Γιάννη γιατί είναι άνθρωπος σωστός, απλός και είναι δίπλα μας", είπε η Μαρία Γαρδικιώτη,ενώ η κόρη της, η 27χρονη Παναγιώτα, έσπευσε να συμπληρώσει: "Εχει αγωνιστεί για τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη που είναι η ζωή του Περάματος. Κανείς άλλος δεν το έχει κάνει".

Η Μαρία Ρ. ανέφερε: "Από τους άλλους μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος. Ομόρφυνε τη γειτονιά μας φτιάχνοντας πεζόδρομους που μια ζωή ήταν χωματόδρομοι". Η Αλέκα Φωτεινού, κάτοικος της εκτός σχεδίου περιοχής, ανάμεσα σε άλλα σημείωσε: "Με τους δικούς του αγώνες, το σχέδιο της περιοχής προχωράει. Με τη μεσολάβησή του τοποθετήθηκε μετασχηματιστής για να διατηρείται σταθερή η τάση του ρεύματος που αποτελούσε σοβαρό πρόβλημα για μας". Ο Γιώργος Κωστούρος,ο οποίος όπως μας είπε, συμμετείχε στην ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, υπογράμμισε: "Χωρίς να θέλω να κάνω διάκριση ανάμεσα στους υποψηφίους, είναι γεγονός ότι ο σημερινός δήμαρχος έχει προσφέρει πολλά στην πόλη".

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Γ. Πατσιλινάκο και οι κάτοικοι της περιοχής του Προφήτη Ηλία στην οποία περιόδευσε προχθές αργά το βράδυ.Παράλληλα με τη μάχη του ψηφοδελτίου, η Κίνηση "Πέραμα Σύγχρονη Πόλη" εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει το λαό του Περάματος που με την ψήφο του διάλεξε το δρόμο της συνέπειας, της πάλης και της αντίστασης και υπογραμμίζει ότι θα φανεί αντάξια αυτής της εμπιστοσύνης.

"Το Πέραμα ψήφισε για μια ακόμα φορά. Ο λαός εμπιστεύτηκε την τύχη της πόλης στην Κίνηση "Πέραμα Σύγχρονη Πόλη" και το δήμαρχο Γιάννη Πατσιλινάκο. Οι δυνάμεις της προόδου θα βγουν νικητές. Ολοι μαζί να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα, να υλοποιήσουμε τις αναπτυξιακές μας προτάσεις, να κάνουμε το Πέραμα αντάξιο των πολιτών και των αγώνων τους. Συμπορευτείτε με όλους τους αγωνιστές δημότες που ξέρουν να λένε "όχι" στις αντιλαϊκές επιλογές, που αντιστέκονται στην ανεργία, στον οικονομικό μαρασμό και στη φτώχεια. Δώστε μαχητικά την ηχηρή απάντηση που χρειάζονται στο μοντέλο δημάρχου - υπάλληλου της κεντρικής εξουσίας. Σκεφθείτε την επόμενη μέρα των εκλογών και αναδείξτε δήμαρχο που θα είναι μαζί σας στην πόλη, για τη λύση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Αποτρέψτε τις ανίερες συμμαχίες και συνδιαλλαγές που συντελούνται αυτές τις μέρες και επιδιώκουν την ανατροπή της δικής σας απόφασης και της θετικής πορείας του δήμου μας. Το Πέραμα δεν μπορεί να σταματήσει τη διεκδικητική, αγωνιστική του πορεία".

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οργιάζουν οι ελαστικές σχέσεις εργασίας (2006-07-06 00:00:00.0)
Απεργιακός αέρας στα καρνάγια (2006-04-05 00:00:00.0)
Πρόγραμμα αγώνα τη Δευτέρα (2006-03-18 00:00:00.0)
Σε κίνδυνο ζωτικοί χώροι της πόλης (2003-09-23 00:00:00.0)
Νίκη - δύναμη στην πόλη (1998-10-15 00:00:00.0)
Το Πέραμα δε γυρίζει πίσω! (1998-10-14 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ