Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΠΕΡΑΜΑ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ"
Νίκη - δύναμη στην πόλη

Αύριο στις 8.30 το βράδυ στη λεωφόρο Ειρήνης, η συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσιλινάκος

Αυξάνεται συνεχώς η συμπαράταξη των Περαματιωτών με τη Δημοτική Κίνηση "Πέραμα - Σύγχρονη Πόλη",της οποίας επικεφαλής είναι ο τωρινός και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Πατσιλινάκος.Καθημερινά, τα εκλογικά κέντρα της Κίνησης κατακλύζονται από δημότες, που καταφτάνουν για να δηλώσουν ότι το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο την ερχόμενη Κυριακή θα είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Την επίσημη υποστήριξή τους στον Γιάννη Πατσιλινάκο δηλώνουν και μια σειρά υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών που αποκλείστηκαν από το β γύρο. Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς εξέφρασαν και την επιθυμία τους να παραβρεθούν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης, που θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στη λεωφόρο Ειρήνης.

Παρά το κύμα συσπείρωσης των Περαματιωτών στις γραμμές της Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης, η μάχη για το ψηφοδέλτιο συνεχίζεται με πείσμα και ενθουσιασμό, με στόχο να φτάσει στο τελευταίο σπίτι, στον τελευταίο ψηφοφόρο. Οι περιοδείες του συνδυασμού συνεχίστηκαν και χτες το πρωί, παρά τη δυνατή βροχή στις γειτονιές του Περάματος, ενώ το απόγευμα ο Γ. Πατσιλινάκος περιόδευσε στις γειτονιές γύρω από την οδό Καραολή Δημητρίου. Ταυτόχρονα, οι Περαματιώτες ρίχνουν στο κενό και τις συμφωνίες που γίνονται πίσω από την πλάτη τους μεταξύ του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Ν. Νικολαϊδη και του υποψήφιου που υποστηρίζουν δυνάμεις της ΝΔ Ι. Λαγουδάκο - ο οποίος πέρασε στο δεύτερο γύρο - για συνδιοίκηση στο Δήμο Περάματος... Οι περιοδείες της προχτεσινής μέρας, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, κατέληξαν σε συγκέντρωση που έγινε στο εκλογικό κέντρο της Κίνησης που βρίσκεται στη λεωφόρο Ειρήνης. Παίρνοντας πρώτα το λόγο, ο πρόεδρος της Κίνησης Δ. Πέτρου επισήμανε ότι οι δημότες εκτιμούν ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι δυνάμεις της Κίνησης δίνουν τον αγώνα τους σε επίπεδο πολιτικής και αρχών και όχι σε προσωπικό επίπεδο. "Γίνεται προσπάθεια - συνέχισε - μεταξύ του Ν. Νικολαϊδη και του Ι. Λαγουδάκου να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη για να κατακτήσουν το δήμο και να μοιράσουν τις θέσεις. Ο κόσμος όμως του Περάματος δεν μπαίνει στην τσέπη κανενός και το απέδειξε από την πρώτη Κυριακή".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Πατσιλινάκος υπογράμμισε: "Πρέπει να απευθυνθούμε σε όλο τον κόσμο. Η επιτυχία δεν είναι να είμαστε πρώτοι την ερχόμενη Κυριακή, αλλά να ξεπεράσουμε το ποσοστό του 65%. Το ποσοστό αυτό θα δώσει δύναμη στην πόλη για να διεκδικεί και να διευρύνει τις κατακτήσεις της. Ο συνδυασμός μας δουλεύει μέρα και νύχτα και έτσι θα συνεχίσει μέχρι να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες. Δίνουμε τη μάχη μας με ενθουσιασμό, να μην μας ξεφύγει ούτε μία ψήφος. Τα σχέδια που στήνουν σε βάρος του περαματιώτικου λαού και οι μηχανορραφίες δε μας σταματάνε. Την Κυριακή η νίκη θα είναι του περαματιώτικου λαού".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ