Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Ολοι οι Καισαριανιώτες να ολοκληρώσουμε τη νίκη

Ο Τάκης Λαζαρίδης,υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι", δήλωσε:

"Πρώτον: Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής αποτελεί μια μεγάλη νίκη για το συνδυασμό μας. Είναι πολλοί οι συντελεστές αυτής της νίκης. Αναφέρω επιγραμματικά τους σπουδαιότερους:

  • Η φιλολαϊκή και προοδευτική βάση του προγράμματός μας, που έχει στόχο μια πόλη σύγχρονη και εξυπηρετική για τους κατοίκους της.
  • Το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Κατημερτζή, που με τη γνώση των προβλημάτων, με την ευγενική και καλοσυνάτη προσωπικότητα, με την απλότητά του, κατόρθωσε να κερδίσει τη συμπάθεια των Καισαριανιωτών.
  • Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, που απαρτίζεται από πολίτες ικανούς να δουλέψουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και χαίρουν ευρείας εκτίμησης μέσα στο λαό, ως επιστήμονες, επαγγελματίες και αγωνιστές της κοινωνικής ζωής.
  • Δεν πρέπει να παραλείψω τη συμβολή του Παναγιώτη Μακρή, του επίτιμου δημάρχου, που με την πείρα του μας καθοδηγεί και αγωνίζεται μαζί μας.
  • Η συμβολή του Π. Μακρή καθώς και αυτή των Συνεργαζομένων ήταν, πιστεύω, καθοριστική για το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού μας.

Δεύτερον: Το αποτέλεσμα της Κυριακής εκφράζει επίσης την αποτυχία της πολιτικής του δημάρχου Θ. Μπαρτσώκα και την επιθυμία του λαού της Καισαριανής για αλλαγή στο δήμο.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν ανέλπιστο για τους αντιπάλους μας. Γι' αυτό έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και με επικεφαλής τον Θ. Μπαρτσώκα επιδίδονται σε μια εκστρατεία ψεύδους και συκοφαντιών, φωνασκούν, κινδυνολογούν, επιχειρούν να εκβιάσουν και να διαφθείρουν συνειδήσεις προκειμένου να αναστρέψουν τα άσχημα γι' αυτούς αποτελέσματα. Δηλητηριάζουν το ήπιο κλίμα και προσπαθούν να προκαλέσουν κλίμα επεισοδίων, με σκοπό να βλάψουν το συνδυασμό μας. Είναι κωμικοτραγικές οι ενέργειές τους και φανερώνουν τον πανικό που τους έχει κυριεύσει.

Τρίτον: Δυο μέρες πριν από το β γύρο εμείς πιστεύουμε πως ο λαός της Καισαριανής θα απαντήσει με ψυχραιμία στις προκλήσεις και θα διαφυλάξει το ήπιο κλίμα. Καλούμε όλους τους Καισαριανιώτες, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει πολιτικά ο καθένας, να συσπειρωθούν γύρω από το συνδυασμό μας, για να ολοκληρώσουμε τη Νίκη της προηγούμενης Κυριακής. Η Νίκη μας θα είναι Νίκη όλης της Καισαριανής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ