Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΥΡΩΝΑΣ
Με το ψηφοδέλτιο του Ρογκάκου στο χέρι

Με την υπόσχεση ότι ο Βύρωνας θα συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία και με το χαμόγελο της διαβεβαίωσης ότι αυτή την Κυριακή δήμαρχος θα αναδειχτεί και πάλι ο Ν. Ρογκάκος,χαιρετούν οι Βυρωνιώτες τα μέλη και τους φίλους της "Ενωτικής Παμβυρωνιώτικης Δημοτικής Κίνησης" που σε καθημερινή βάση "οργώνουν" τις γειτονιές της πόλης. Είναι αποφασισμένοι αυτές τις τρεις μέρες που απομένουν ως την Κυριακή να μην αφήσουν στιγμή να πάει χαμένη. Πρέπει να σιγουρέψουν τη νίκη. Και το μήνυμα να φτάσει παντού. Πόρτα - πόρτα, μαγαζί το μαγαζί, στους δρόμους του κέντρου, της Μεταμόρφωσης, της Φρυγίας, του Καρέα, της Νεράιδας, της Ανάληψης και της Ζωοδόχου Πηγής. Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι και το κάλεσμα για την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

Τα δεκάδες συνεργεία, που συγκροτούνται πρωί και απόγευμα, με αφετηρία τα εκλογικά κέντρα, εξορμούν. Ακόμα κι αν βρέχει, όπως χτες. Για να συναντήσουν όλους τους κατοίκους του Βύρωνα. Αυτούς που δε χρειάζεται να προσπαθήσουν ιδιαίτερα για να τους πείσουν. Γιατί το έργο της Δημοτικής Αρχής του Νίκου Ρογκάκου είναι φανερό ότι τυγχάνει της αποδοχής και της αναγνώρισης των κατοίκων της πόλης. Η άλλη αντίληψη, η άλλη πολιτική, της αγωνιστικής αντιμετώπισης των προβλημάτων απέδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια πως είναι ικανή να φέρει και πρακτικά αποτελέσματα.

Το λένε οι ίδιοι οι δημότες, όταν ανοίγουν τις πόρτες τους και βιάζονται να ρωτήσουν αν αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του Ν. Ρογκάκου. Γιατί δηλώνουν αποφασισμένοι να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που γνωρίζουν. Είναι αυτοί που μιλάνε για την κατάργηση της διπλής βάρδιας σχεδόν σε όλα τα σχολεία του Βύρωνα. Την εξασφάλιση ελεύθερων χώρων, για να αυξηθεί και άλλο το πράσινο και να αποκτήσει η πόλη υποδομές αναγκαίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του δημότη. Τα τρομερά, όπως λένε, άλματα στην καθαριότητα που αποτελούν εγγύηση ότι η κατάσταση σίγουρα θα βελτιωθεί κι άλλο. Τις ορθολογικές πεζοδρομήσεις που πρόσφεραν ανάσες στις γειτονιές χωρίς να δημιουργήσουν κυκλοφοριακά προβλήματα. Είναι αυτά και τόσα άλλα για τα οποία οι κάτοικοι του Βύρωνα γνωρίζουν τι θα κάνουν την Κυριακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ