Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Δεν παζαρεύουμε τις ψήφους μας

Ανακοίνωση της ΔΑΣ για το δεύτερο γύρο

"Οχι και στους δυο"! Με αυτή τη θέση αντιμετωπίζει τις επαναληπτικές εκλογές στο Κερατσίνι η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση".

Με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ απευθύνεται αρχικά στους πάνω από 6.000 ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 11ης Οκτώβρη, τονίζοντας πως ήταν η μοναδική ψήφος αντίστασης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στους εκφραστές αυτής της πολιτικής στο Δήμο μας.

Θεωρούμε, σημειώνει, πως η διατήρηση των ψήφων μας μέσα σ' αυτό το όργιο του ρουσφετιού, των ανταλλαγμάτων και της υποσχεσιολογίας, ανάμεσα στους δύο εκφραστές του δικομματισμού, είναι για μας μια νίκη και μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφερόμενη στις εκλογές της 18ης Οκτώβρη σημειώνει: Εμείς τονίζαμε και συνεχίζουμε να λέμε πως παλεύουμε για μια Δημοτική Αρχή αγωνιστική, διεκδικητική, χωρίς συμβιβασμούς και ταλαντεύσεις, με εμπειρία και γνώση, με συνέπεια λόγων και έργων, με ήθος και εντιμότητα, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, με ικανότητα στη διοίκηση, με ικανούς συνεργάτες, με πολιτικό λόγο και σταθερότητα, με διαφάνεια, χωρίς ρουσφετολογική και φορομπηχτική πολιτική, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις, ενάντια στην ανεργία.

Μια τέτοια Δημοτική Αρχή δεν την εγγυάται ούτε ο κ. Χάσκας, ούτε ο κ. Μελάς, δέσμιοι της πολιτικής των κομμάτων που τους στηρίζουν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - ΔΗΚΚΙ - ΠΟΛ.ΑΝ.) και της αντίληψής τους για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως αναφέραμε αναλυτικά και στα προεκλογικά μας έντυπα. Εμείς δεν ποδηγετούμε και δεν παζαρεύουμε με "καρέκλες" την ψήφο που μας εμπιστευτήκατε. Γι' αυτό ψηφίζουμε και στις 18 Οκτώβρη για δήμαρχο αγωνιστή, ασυμβίβαστο, συνεπή και αντίθετο στις αντιλαϊκές πολιτικές της κεντρικής εξουσίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα διαθέτει ούτε ο κ. Μελάς ούτε ο κ. Χάσκας. Γι' αυτό η πολιτική μας θέση σαν συνδυασμού και όπως εκφράστηκε στην ολομέλειά μας είναι: ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.

Εμείς υποσχόμαστε πως θα είμαστε και την επόμενη των εκλογών στους δρόμους του αγώνα. Γιατί η επόμενη μέρα θα μετρήσει καθοριστικά για όλους, ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ