Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρακαταθήκη για το μέλλον

Τους χιλιάδες ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους και όλους όσοι δούλεψαν στο πλευρό της στη διάρκεια της προεκλογικής αναμέτρησης, ευχαριστεί με ανακοίνωσή της η ΝΑΣ Θεσσαλονίκης. Δηλώνει επίσης ότι η παράταξη και ο εκλεγμένος σύμβουλος Μ. Σπυριδάκης θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

"Η δράση μας αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για το άμεσο μέλλον, αφού είναι βέβαιο ότι οι θέσεις μας έγιναν γνωστές και προβλημάτισαν τους εργαζόμενους του νομού μας και σύντομα θ' αναγνωρίσουν την ορθότητά τους" τονίζει η ΝΑΣ, επισημαίνοντας ότι "η ανισότητα των όρων διεξαγωγής της εκλογικής αντιπαράθεσης σε βάρος της παράταξής μας δεν επέτρεψαν την εκλογική ενδυνάμωσή της".

Αναφερόμενη στον β' γύρο υπογραμμίζει ότι διεξάγεται "ανάμεσα σε δυνάμεις που διεκδικούν τη διαχείριση του ίδιου μοντέλου λειτουργίας και δράσης της ΝΑ, που βασίζεται στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τα σχέδια της ΕΕ και του μεγάλου κεφαλαίου".

"Προεκλογικά καταγγείλαμε σαν αδιέξοδο και επιζήμιο για τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού αυτό το μοντέλο", σημειώνει η ΝΑΣΘ και γι' αυτό απευθύνεται σε όλους τους ψηφοφόρους και τους καλεί "να εκδηλώσουν την καταδίκη και την αποδοκιμασία τους και στους δύο συνδυασμούς με όποιες μορφές θεωρήσουν πρόσφορες, δηλαδή λευκό, άκυρο ή αποχή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ