Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τελειώνουν τα ψέματα!

Μάρτυρες για ακόμα μια φορά, της απίστευτης επιχείρησης εξαπάτησης των κατοίκων του Ελληνικού από τον κυβερνητικό υποψήφιο δήμαρχο Ι. Εφραιμίδη, βρέθηκαν και χτες, μέλη της "Δημοτικής Συνεργασίας για το Ελληνικό" και ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Χρήστος Κορτζίδης.

Κατά τη διάρκεια περιοδείας κλιμακίου της παράταξης, στην περιοχή όπου κατοικούν Ρωσοπόντιοι παλιννοστούντες, αποκαλύφθηκε ότι ο εκλεκτός των "εκσυγχρονιστών" έχει τάξει ακόμα και θέσεις εργασίας, που δεν υπάρχουν! Αυτό λέγεται απλώς, ψέμα. Και βέβαια, οι άνθρωποι που ψάχνουν με αγωνία ένα μεροκάματο, μπορούν πολλές φορές να εξαπατηθούν εύκολα.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, θα αναφέρουμε ένα άλλο παράδειγμα, χαρακτηριστικό της "ποιότητας" του προεκλογικού αγώνα του Ι. Εφραιμίδη. Ο κυβερνητικός υποψήφιος, λοιπόν, υπόσχεται στους Ρωσοπόντιους παλιννοστούντες ότι θα τους παραχωρήσει την κεντρική πλατεία του Ελληνικού για το παζάρι τους. Την ίδια στιγμή δεσμεύεται στους καταστηματάρχες της ίδιας πλατείας, ότι θα τους διώξει από την πλατεία όταν εκλεγεί... Τα προηγούμενα όμως χρόνια, ως δημοτικός σύμβουλος, έκανε τα πάντα για την απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς...

Κι αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ψέμα. Είναι μια καλοστημένη επιχείρηση εξαπάτησης των δημοτών του Ελληνικού, που βιώνουν και αυτοί το πρόβλημα της ανεργίας. Και κάποιοι δε διστάζουν να παίζουν με αυτό. Τον έχουν καταλάβει όμως... Και την Κυριακή τελειώνουν τα ψέματα!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ