Παρασκευή 16 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΚΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ηχηρό το μήνυμα στην κυβέρνηση

"Ηχηρό μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής αποτελεί το αποτέλεσμα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών", τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΚΕΒΕ Θεσσαλονίκης, προσθέτοντας ότι ο ελληνικός λαός δεν αποδέχεται άλλες θυσίες στο όνομα οποιασδήποτε ΟΝΕ και "ΕΥΡΩ".

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται επίσης ότι "συλλογισμοί σαν αυτόν του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος υποστήριξε ότι "το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έδωσε κανένα μήνυμα για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής", μόνο στο θέατρο του παραλόγου μπορούμε να συναντήσουμε".

"Παρά τη μεγάλη κυβερνητική αποτυχία, ο κ. πρωθυπουργός βιάστηκε να δηλώσει ότι ο στόχος της ΟΝΕ παραμένει πρώτης προτεραιότητας" επισημαίνει η ΔΗΚΕΒΕ και προσθέτει: "Με τις δηλώσεις αυτές η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει η εκφρασμένη θέληση του λαού, παρά μόνο η υλοποίηση των εντολών των αφεντικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου (πρόεδροι του ΕΒΕΘ και της ΕΣΕΕ) έσπευσαν να υπερασπιστούν τις κυβερνητικές επιλογές και να υποστηρίξουν τις παραπάνω δηλώσεις του πολιτικού εκφραστή τους, δείχνει την αναγκαιότητα υλοποίησης της πρότασης της ΔΗΚΕΒΕ για συγκρότηση μετώπου των φορέων όλων των πληττόμενων στρωμάτων. Μετά το αισιόδοξο εκλογικό αποτέλεσμα η ΔΗΚΕΒΕ θα εντείνει τις προσπάθειές της για τη συγκρότηση του αντιμονοπωλιακού μετώπου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ