Παρασκευή 5 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Ημερίδα για τα Σώματα Ασφαλείας

Η ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνει, τη Δευτέρα 8.2.99 και ώρα 5 μμ στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ,ημερίδα με θέμα: "Η κατάσταση που επικρατεί στα Σώματα Ασφαλείας και οι διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ".

Στόχος της ημερίδας είναι η διατύπωση των θέσεων του ΚΚΕ για τα προβλήματα και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα Σώματα Ασφαλείας (ΣΑ). Η μη επαρκής αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η επέκταση της διαφθοράς στα ΣΑ αποτελούν σε ένα μεγάλο βαθμό τις εκδηλώσεις της αντιδημοκρατικής κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό των ΣΑ.

Θα εκτεθούν, επίσης, οι απόψεις του ΚΚΕ για ορισμένα τελευταία κυβερνητικά μέτρα που όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, αλλά θα εντείνουν τον αυταρχισμό και μέσα στα ΣΑ.

Επιδίωξη της ημερίδας είναι η συμβολή στην ουσιαστική ενημέρωση του λαού για τις βαθύτερες αιτίες των παραπάνω προβλημάτων, αλλά και στην πάλη για εκδημοκρατισμό των ΣΑ και λύση των προβλημάτων του προσωπικού τους.

Στην ημερίδα θα γίνει πολιτική παρέμβαση από τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ την εισήγηση του θέματος θα παρουσιάσει ο Γιάννης Νάκης,μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ