Παρασκευή 16 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΟΙ
Συντονισμένη δράση κατά του ΝΑΤΟ

Συντονιστική Επιτροπή με σκοπό να ενεργοποιήσει κάθε άνθρωπο στο χώρο των επαγγελματιών - βιοτεχνών - εμπόρων και να συμβάλει, στα μέτρα του δυνατού, στην αποκατάσταση της ειρήνης στα Βαλκάνια με νίκη του λαού της Γιουγκοσλαβίας, συγκροτήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οσοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Θεσσαλονίκης καταδίκασαν τους βομβαρδισμούς, απαίτησαν από την ελληνική κυβέρνηση την απεμπλοκή της χώρας μας και να μην υπογράψει το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Στην εισήγησή του ο Μ. Πολίτης,πρώην πρόεδρος της ΟΒΣΘ, χαρακτήρισε δολοφονική την επιδρομή που με τα ανθρώπινα θύματα και τις υλικές καταστροφές προκαλεί τη φρίκη και την οργή του ελληνικού λαού και των άλλων λαών του κόσμου που δηλώνουν αυτά τα αισθήματα με έντονες κινητοποιήσεις. Επίσης ανέφερε ότι κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτό το μακελειό, που γίνεται για τα οικονομικά και άλλα γεωπολιτικά συμφέροντα της "νέας τάξης πραγμάτων".

Το προεδρείο της 12μελούς επιτροπής αποτελείται από τους Θ. Νικολαϊδη,μέλος του ΔΣ του ΕΕΘ και πρώην πρόεδρό του, Τάσο Νικολόπουλο,πρόεδρο Συνδέσμου Βιοτεχνών Επιπλοποιών και Μ. Πολίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ