Πέμπτη 13 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις

Σε αγωνιστικό, αντιιμπεριαλιστικό ραντεβού, στην κεντρική πλατεία της Θήβας, σήμερα Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ., για να "στείλουμε μήνυμα καταδίκης των βομβαρδισμών και της υποτέλειας στους ιμπεριαλιστές", καλεί η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", διοργανώνοντας συναυλία με νεανικά συγκροτήματα.

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" καλεί τους νέους και τις νέες "όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουν τη μάχη για να μην περάσει η "νέα τάξη" του ιμπεριαλισμού, των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και η κυβέρνηση να πάρει πίσω την υπογραφή της. Αγαπάμε τη ζωή και μισούμε τον πόλεμο. Μισούμε και όσους θέλουν να μας στείλουν να πολεμήσουμε για τα απάνθρωπα συμφέροντα που υπηρετούν".

Σήμερα στον Πειραιά

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνουν οι Σύλλογοι Γονέων του Ε Διαμερίσματος Πειραιά, με σύνθημα "Εξω οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" σήμερα Πέμπτη στις 6 μ.μ. στον πεζόδρομο Παλαμηδίου Αγ. Σοφίας.

Πορεία την Κυριακή

Τις φωνές τους, με τις φωνές των εργαζομένων και δεκάδων φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που απαιτούν να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί κατά του λαού της Γιουγκοσλαβίας και να μην βγει κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα της χώρας, θα ενώσουν την Κυριακή στις 6 το απόγευμα, οι μαθητές της Χαλκίδας στην Πορεία Ειρήνης Αρτάκη - Χαλκίδα, που διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης, η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", φορείς και σωματεία.

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της Χαλκίδας, με σύνθημα "ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ πολέμου συμμαχία, κάτω τα χέρια απ' τη Γιουγκοσλαβία", καλεί μαθητές, σπουδαστές, καθηγητές, εργαζόμενους και φορείς, να συμμετέχουν στην αντιπολεμική, αντιιμπεριαλιστική πορεία ειρήνης. Το Συντονιστικό Αγώνα καταγγέλλει την ωμή και βάρβαρη επίθεση των αμερικανοΝΑΤΟικών δυνάμεων, την ελληνική κυβέρνηση που συμμετέχει ενεργά, συνυπογράφοντας τη δολοφονία των λαών και το "νέο δόγμα" του ΝΑΤΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ