Παρασκευή 21 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συμφέροντα και αρμόδιοι κατά της πόλης

Η ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ με χτεσινή της ανακοίνωση καλεί την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς "να τερματίσουν άμεσα τη μακροχρόνια εκκρεμότητα του πολεοδομικού προβλήματος της Ναυπάκτου που με ευθύνη τους (πράξεις ή παραλείψεις) μετατράπηκε σε γόρδιο δεσμό".

Η ΚΟ Ναυπάκτου του ΚΚΕ καταδικάζει έντονα τη βάρβαρη και άνανδρη επίθεση ενάντια στον Δ. Γρηγορόπουλο και καλεί τα αρμόδια όργανα "να επέμβουν αποτελεσματικά, να διερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση, να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους εμπλεκόμενους, φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς στην γκανγκστερική αυτή πράξη και να πάρουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας του".

Επίσης καλεί το Δήμο Ναυπάκτου "να αρθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων, παραμερίζοντας τις τυχόν ιδιοτέλειες και συμφέροντα που εμποδίζουν την προστασία της πόλης, ως οικισμού διαιτέρου φυσικού κάλλους και την επέκταση του σχεδίου της, παίρνοντας τα αναγκαία και επείγοντα μέτρα σωτηρίας της Ναυπάκτου, γιατί η δόμηση χωρίς συγκεκριμένο λειτουργικό σχέδιο, χωρίς κοινόχρηστους χώρους και τις απαραίτητες προϋποθέσεις προστασίας του περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής, τη μετατρέπουν σε απάνθρωπη τσιμεντούπολη που όλοι απευχόμαστε".

  • Την εγκληματική επίθεση κατά του Δ. Γρηγορόπουλου για τις απόψεις και της ενέργειές του που σχετίζονται με το πολεοδομικό πρόβλημα της πόλης, καταδικάζει και η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Ναυπάκτου", ενώ παράλληλα ζητά από τη Δημοτική Αρχή και κάθε δημόσιο φορέα να προστατεύσουν τον παραδοσιακό οικισμό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ