Παρασκευή 21 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ"
Νέα συγκέντρωση των εργαζομένων

Νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, ώρα 11 π.μ., οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο "Αγία Ολγα". Την ίδια ώρα αντιπροσωπεία τους θα συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας, Λ. Παπαδήμα.

Αίτημά τους είναι να μην απολυθούν οι 25 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, για τους οποίους η διοίκηση ανακάλεσε τους διορισμούς τους, μετά από παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το Γενάρη του 1994, μέσα από τον οποίο προσλήφθηκαν.

Υπεύθυνοι γι' αυτές τις παρατυπίες, τονίζουν οι εργαζόμενοι, δεν είναι αυτοί που ζήτησαν δουλιά και κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι μετά από 4,5 χρόνια δουλιάς. Το νοσοκομείο μάλιστα έχει μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και έτσι μπορούν και οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι να συνεχίσουν την εργασία τους και όσοι αδικήθηκαν από το συγκεκριμένο διαγωνισμό να δικαιωθούν.

Χτες οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας, στη διάρκεια της οποίας ο υπουργός τούς υποσχέθηκε τη σημερινή συνάντηση προκειμένου να εξεταστεί, από τους αρμόδιους παράγοντες του υπουργείου, το αίτημά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ