Παρασκευή 21 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Θεαματική άνοδος της ΔΕΕ

Θεαματική άνοδο στις εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων Κομοτηνής για τους αντιπροσώπους στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) σημείωσε η "Δημοκρατική Ενότητα Εκπαιδευτικών" (ΔΕΕ). Διπλασίασε το ποσοστό της από τις περσινές εκλογές, ενώ αντίστοιχα μείωση παρουσίασαν οι άλλες δύο παρατάξεις, της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 452 ψήφων η ΠΑΣΚΕ πήρε 216 ψήφους, η ΔΑΚΕ 131 και η ΔΕΕ 105. Η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ εξέλεξαν δύο αντιπροσώπους και η ΔΕΕ έναν. Ο Θανάσης Καδρούδης,εκπρόσωπος της ΔΕΕ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε στο "Ρ": "Το αποτέλεσμα ήταν για μας, κατά κάποιο τρόπο, έκπληξη. Ωστόσο, περιμέναμε την άνοδο της παράταξής μας. Αυτό έγινε γιατί αγγίξαμε τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τον κλάδο και δεν αρκεστήκαμε σε ανούσιες περιγραφές των προβλημάτων, όπως οι άλλες παρατάξεις".

  • Στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πτολεμαϊδας ψήφισαν 274 εκπαιδευτικοί, τα άκυρα και λευκά ήταν 9 και πήραν: ΠΑΣΚ 88 ψήφους (1 αντιπρόσωπο), ΔΑΚΕ 116 (1) και ΔΕΕ 61 (1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ