Παρασκευή 21 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΑΜΟΣ
Καθολική ενότητα ενάντια στη.. διαίρεση του νοσοκομείου

Απόλυτα πετυχημένη, με συμμετοχή 100%, ήταν η χτεσινή τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα στη σχεδιαζόμενη διαίρεση των τμημάτων από τη διοίκηση του Ιδρύματος, χωρίς να έχουν προκηρυχτεί προσλήψεις του απαιτούμενου προσωπικού.

Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής ενότητας που επικρατεί στο νοσοκομείο είναι ότι ακόμα και οι εργαζόμενοι που είχαν ρεπό ήταν παρόντες στην κινητοποίηση.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν το υπουργείο Υγείας για την εξαίρεση του νομού επί δύο χρόνια από προσλήψεις και πρόβαλλαν ως μοναδική λύση, που δε θα δημιουργήσει προβλήματα, την πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη αυτών των αναγκών.

Επίσης κάλεσαν τη διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με το υπουργείο να κάνει προσλήψεις, λόγω ιδιαιτερότητας του νοσοκομείου Σάμου και προειδοποίησαν ότι δεν πρέπει να προχωρήσει σε λύσεις που βάζουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος εργαζομένων, εδώ και ένα χρόνο, έχει καταθέσει υπόμνημα ζητώντας αναλυτικά τις απαιτούμενες προσλήψεις, χωρίς ωστόσο να υπάρξει θετική απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ