Κυριακή 6 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΤΕ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 2λο πλαίσιο χ 10,5)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΟΤΕ ΑΕ ενημερώνει τους μετόχους του ότι, πώλησε μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, τον τίτλο των κλασματικών δικαιωμάτων των μετόχων του, τα οποία είχαν προκύψει από τη διανομή δωρεάν μετοχών (μία ανά εννέα κατεχόμενες), ένεκα αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου του Οργανισμού, που έγινε με απόφαση της 46ης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων του την 17η Ιουνίου 1998 και προέκυψε από κεφαλοποίηση των αποθεμάτων του, λόγω αναπροσαρμογής της αξίας των ακινήτων του.

Ο εν λόγω τίτλος ενσωμάτωνε εκατόν ογδόντα πέντε χιλιάδες ογδόντα δύο (185.082) μετοχές και θα διατεθεί στους κ. κ. Μετόχους το ποσόν του ενός δισεκατομμυρίου διακοσίων τριάντα τεσσάρων εκατομμυρίων τριακοσίων εξήντα έξι χιλιάδων τετρακοσίων εξήντα μίας (1.234.366.461) δραχμών, το οποίο εισπράχθηκε από την πώλησή του.

Οι κ. κ. Μέτοχοι μπορούν να εισπράξουν το ποσόν που αναλογεί στο κλάσμα της μετοχής τους από 7.6.1999,από οποιοδήποτε κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ προσκομίζοντας την Αστυνομική τους Ταυτότητα και το ατομικό δελτίο είσπραξης κλασματικών δικαιωμάτων, που τους είχε αποσταλεί από τον ΟΤΕ, με το οποίο παρέλαβαν και τις ακέραιες δωρεάν μετοχές τους.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με το Γραφείο Σχέσεων με Μετόχους ΟΤΕ, στον αριθμό 0800 - 30003 ατελώς, από κάθε σημείο της Ελλάδας.

Αθήνα 2/6/1999


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ